Den 31 Mars 2011 - Dagens fuling!

Egentligen tycker jag inte den är överdrivet ful, jag är övertygad om att jag har gjort miljontals miner idag som varit tiotusentals gånger fulare men dessvärre så har jag ju ingen privat fotograf som kan vara på G hela tiden!
Körde på dubbelhaka, "efterblivna munnen" och stirrblick, i brist på fantasi.........................................................................
...............................................................................kom gärna med förslag på miner, jag lovar att göra allt för att åstadkomma dom på fulaste sätt!...............................................

Världens bästa träningslåt

Egentligen är den inte bara världens bästa träningslåt, den är sjukt go all the time liksom! Men när man är ute och joggar och denna kommer på ipoden, då jäklar blir det NAJS! 


GÖTEBORG TJARRÅH

The tickets sind nu gebokt. För dig som är för efterbliven för att förstå styngelska (svenska/tyska/engelska) så kan jag göra det ännu lite tydligare; JAG OCH VIKTOR SKA TILL GÖTEBORG PÅ PÅSKLOVET. Det kommer bli fedt, och jag ska definitivt leta reda på ett NJB-ställe och dö lite på världens godaste smoothies!

Tog lite smygkort på Vickeman igår, SSSSSSSH den som tjallar får stryk!

Haha på tal om det, jag har lärt Brittany att skriva "Brukar du smygfota tjejer?", hon skrev det i sin svenskaläxagrejsimojs och jag höll på att dö av skratt. VÄRT!

Nätshopping OMG love it so much <3333

Hittade världens finaste klänning i förrgår på Nelly, beställde den igårkväll och bloggar om den idag. Pretty amazing don't you think? Om du tror att jag tänker visa den så har du så JÄKLA fel, för jag tror jag ska ha den på skolavslutningen så det är ju lite synd att spoila allting allaredan. 

Ps. Älskar folk som bloggar om vädret och plugg 24/7, klockrena ämnen som absolut ingen kan kolla upp själv på exempelvis klart.se eller i skolan, ds.

Känner att bilden, texten över den och texten under den handlar om lite olika saker, men förvirring är bra har jag hört, och byte av samtalsämne tycks ofta te sig ganska praktiskt!

Godmorgon i stugan

Bjuder på dagens facelook i väntan på bättre tider. Idag blev det röda läppar och impulsivpermanentat hår, vad tycks?
whuups, måste sticka, hörs sen!

D som i Din mamma

Imorgon är det matteD-prov som gäller, och hur taggar jag inför det? Jo du käre läsare, jag är en väldigt långsökt person och min humor är torrare än en mariekexvissling, men jag ska försöka förklara för dig hur det ligger till.
Matte D påminner mig om bokstaven D (fråga mig inte varför), och som den äkta naturare jag är så får det mig att tänka på D-vitamin. D-vitamin mina kära vänner, det finns det en massa av i solljuset, som för tillfället är ganska obefintligt i min kära hemby Forserum. Enda sättet för mig att kompensera för solens strålar är därför att väcka polettnegern inom mig. Nu ljög jag lite för jag är egentligen en polettneger utan polett för jag behöver ingen jädra polett för att sola hemma. Men "solarium som solarium, de resulterar alla i cancer", sa en vis man en gång i tiden. Så nu drar jag mitt arsle till rummet bredvid och bränner lite hud. Det ska bli så gött så gött och ni får ha det så gött så gött!
Bjuder på en bedårande bild av mig och mamis sambo, BILLY HETER HAN!

Jag vill se ut som du, gå som du, du-u-u-u

Tjo bloggläsare! Hoppas ni mår bra för det gör jag!
Jag har märkt en tydligt uppgående trend att köpa gamla äckliga jeans och klippa av till höga shorts, och som den kopierande och trångsynte fjortisen jag är så är det självklart att jag måste prova detta! Införskaffade mig dessa hetingar (det seriöst fulaste jag sett) förra veckan och med nål, tråd, nitar och sandpapper hade jag tänkt försöka ge dom jävlarna en ärlig chans.
Jag har höga förväntningar på dessa urtvättade gubbabyxor, men sviker dom mig åker dom dirr i papperskorgen LÄÄÄTTTTTT

Svinhungrig B-rud

"Idag är jag hungrig", sa Saga. Och detta är då hennes definition av en stor portion, som hon dessutom inte ens klarade av att äta upp.
Härligt att se att folk är stora i maten, RIIIIIIIIIIIGHT?

Bus på lunchrasten

Idag på lunchrasten märkte jag och några kompisar till vår förskräckelse att snöret till Emmas väska var inlåst i skåpet under henne. Jag fick panik och löpte amok, sprang runt några varv och tuppade sedan av pga blodbrist i hjärnan. Nejmen såhär gick det till när vi löste problemet:
1. Jag började skratta som en hulligan för jag kom på världens bästa idé
2. Jag gjorde ett försök att delge min übersmarta idé men misslyckades till följd av ännu en flodvåg av skratt
3. Jag bestämde mig för att skrida till handling utan att berätta om planen, för att på så sätt öka spänningen hos mina kära classmates
4. Jag tog fram en papperslapp och skrev följande text på den: "Lås inte in min kompis snöre din JÄVEL!" kolla bilden erkänn grym idé!


5. Mina kära classmates såg lappen, som jag så fint satte på herrns skåp med en magnet, och vi alla skrattade åt hur underbart smart jag är, det var en härlig stund av lycka, men vänta bara..
6. När vi kom tillbaka från bi-breddningen upptäckte vi att lappen (och MIN MAGNET) var borta, och inte fasen var Emmas snöre frisläppt!!!
7. Vi fick tillkalla galenpatrullen, dvs Linn Appelkvist, för att dra loss snörafan med våld

Ibland kittlas det i Antons näsa

Då hjälper Joel honom att kittla tillbaka

Slutet gott, allting gott, det här var historien om hur allas vår Anton fick sin näsa tillbakakittlad

Grilltime!

God morgon! Allt bra? Gött för dig!
Idag ska det grillas, men inte vilken grillning som helst inte, jag ska nämligen på utvecklingssamtal! Min kära lärare Lena har inte fått ett vidare bra intryck av mig, jag har under dom senaste lektionerna kört hänga gubbe, skrivit "jag hatar svenska" på tavlan, åkt runt på hennes stol i klassrummet, skrikit att jag ska bli världens bästa cheesestekare, skrattat sanslöst okontrollerat åt hennes efternamn (som faktiskt låter som älgstjärt) och dessutom har jag gett henne anledning att tro att jag har dyslexi. Detta kommer bli en intressant dag, ojojoj så intressant den kommer bli!
BRB, borsta tänderna!





Sådärja!
Vetniva frästen? Jag var på introduktion på donkedonk igår, 18:30 till 21:09, shit alltså, nu kan jag allting om Mc! Ska få kassautbildning i April, men datumen får ni inte veta för ni får inte köpa cheese fräns jag lärt mig sälja dom. Men nu jävlar måste jag dra, annars åker mami utan mig och tvingar mig att åka tåg. PUSSS HEJS <33333333333333333333333333

Shopping á la Ellen

Har idag storshoppat, och fick dessutom rabatt på köpet!
Jag köpte en festis och 2 frallor som tillsammans var värt 8 kronor. Jag hade bara 7. Mattanten var en klippa, hon gav mig en krona rabatt! Det fick mig att känna mig ungefär såhär:

"yee I'm the fucking queen of shopping!"

Den 28 Mars 2011 - Dagens fuling!

Fräschaste bilden jag sett på länge.. eller?

hej jag ser naken ut

Idag är det en fin dag. En mycket fin dag! Två månader med Viktor och introduktion på donkedonk (mitt nya smeknamn på donken, dvs McDonalds), hääärligt!
nu måste jag sminka mig ein bisschen, stay tuned for dagens fuling!

Den 27/3 -11 DAGENS SVETT


Därför är jag kass på geografi

1. Jag kan inte förstå hur i hela friden Spannien och Finnland kan stavas med ett n
3. När jag läser Polen så tänker jag på en pool
4. Jag blandar alltid ihop Norge och Finland
9. Jag tycker att Kina och Japan är EXAKT samma sak
71. Dubai låter som ett land
13. Jag tror alltid att Dublin ligger i Storbritannien
54. Just nu försöker jag komma på Egyptens huvudstad, men det enda som dyker upp i mitt huvud är Chile och det vet jag är fel
2. Peru och Prag är för mig två olika sätt att säga samma sak
3. Jag vet att det finns 7 världshav, men Östersjön är det enda jag vet vart det ligger
4. Jag tycker att Afrika låter som ett land, men jag vet att det är en världsdel
ps. Egyptens huvudstad är Kairo

Dagens tips - ATT ÅKA BUSS

Nu såhär på kvällskvisten tänkte jag dela med mig av ett användbart tips vad gäller bussvett i Jönköping.

Tipset lyder som följer:
Gå inte på 28an om du ska till Juneporten, för buss nummer 28 går nämligen inte dit.
Själv fick jag lära mig detta den svåra vägen i torsdags. Det var jävligt jobbigt vill jag lova, och jag fick gå långt så långt. Åh så långt jag fick gå

Det är praktiskt att kunna sova på beställning

Viktor tvingar mig att kolla på
, vilket som vanligt slutar såhär:

Slutsats? South park är det sämsta som någonsin skapats

Tjenna bloggen, Viktor här!

Yes tro det eller ej men jag har listat ut Ellens blogg lösenord och är redo med ett försvarstal till inlägget om vårat förhållande!

Allt som stog i det inlägget var 100% buffel och båg. Här kommer sanningen.

Ellen skrev alla felaktiga saker för att försöka imponera på sina "läsare" och för att försöka höja sitt eget självförtroende som sedan jag har varit med i bilden varit bortblåst sen länge.

Tänkte att jag berättar hur det var förra helgen när Ellen kom hem till mig.

Självklart hade jag tvingat henne att ställa klockan på 06.00 för att hon skulle hinna hem till mig innan jag vaknar och servera mig frukost på sängen. Ca 08.30 kommer hon in på mitt rum med en bricka fullspäckad av frukost av alla sorter, jag tänker "Nice, hon har redan lärt sig vilken plats hon har i vårat förhållande" och nöjd kollar jag in allt hon har fixat till mig. Allt ser bra ut och jag tar en slurp ur oboy glaset hon har blandat åt mig, till min förskräckelse märker jag att det är sjukt lite oboy pulver och det smakar näst intill bara mjölk. Jag blir rasande och spottar ut oboyen i hennes ansikte och skriker till henne att hon får blanda ny. Efter 2 jävligt långa minuter utan oboy kommer hon upp med ett nytt oboy glas. Jag smakar och till min lättnad är det bra blandat.
Jag säger åt Ellen att hon ska börja städa mitt rum och självklart lyder hon.
Nu tänker jag att jag ska njuta av min frukost men det är aningen svårt efter oboy incidenten.
När jag har ätit färdigt så är Ellen precis färdig med att plocka upp alla kläder på mitt golv så jag säger åt henne att ta disken och ställa in i diskmaskinen innan hon ska fortsätta.
Själv går jag ner och lägger mig vid teven och börjar kolla på film.
efter ca 50min kommer hon ner och säger att hon har städat klart mitt rum och då säger jag, snäll som jag är att hon kan få se slutet av filmen med mig innan hon ska sätta igång med resten av arbetet jag har planerat åt henne.
När filmen är slut så visar jag henne vad jag vill att hon ska tvätta.
Det som skulle tvättas var mina ytterst ömtåliga tröjor och för att minska risken att något av trycket ska försvinna måste dom tvättas förhand så jag säger åt henne att göra det och som alla vet är det ju en kvinnas uppgift att tvätta så hon har ju inget att säga emot. Själv går jag och lägger mig vid teven igen
Det börjar närma sig lunch och jag går ner till tvättstugan för att se vad hon sysslar med och hon har bara lyckats tvätta hälften av mina tröjor. Jag skriker åt henne att hon jobbar lika segt som min lillasyster som är 5 år samt att jag vill ha mat.
Hon ber om ursäkt och springer genast upp i köket för att börja med maten, det ska serveras flygande jacob vilket är min favorit maträtt.
När maten är klar så äter vi tillsammans men hon försöker dra ut på lunchen för att slippa arbeta vilket jag märker och säger direkt "Har inte du lite mer tröjor att tvätta?", hon förstår att det inte är en fråga utan en fingervisning att hon ska fortsätta så hon dukar av bordet och går ner i tvättstugan igen.
Efter ca 1 timme kommer hon upp igen och säger att hon är klar.
Det var allt jag hade planerat för henne för dagen så jag ser ingen anledning till att hon ska stanna så jag säger åt henne att hon inte fyller någon mer funktion idag och att hon kan åka hem.

Jag vet inte men efter att ni vet detta så förstår ni kanske att det Ellen har försökt lura i er innan är hennes önskedrömmar. Som kvinna ska man veta sin roll i samhället.

aja nu ska jag gå och kolla om hon har städat klart kattlådan. Baiiiiii

Karl Jonsson; världsbäst på att parkera

haha så jävla snett
Jonna & Kalle åker karusell

Bilderna är från igår, idag är det idag och nu ska jag sola. Sen ska jag joggelijoggjogga en sväng och hämta vickeman på the station. fiiiiiiiiint hörs sen!

Dagens fuling har fått en gäst!

Idag gästas vi av ingen mindre än Mackan G! För att inte frångå traditionerna helt och hållet så är jag givetvis med på fuling-bilden och posar loss!
Jag tycker nästan att Mackan G gör fulare min än mig, men eftersom han fick hjälp av Patrik för att åstadkomma den så blir ju jag ändåså den enväldiga segraren. Det är så härligt att vara oslagbar!

Dr Bombay has returned

Dunkar Dr Bombay för tillfället, och ska snart dra mig mot Skillingaryd med Jonna Jåni Störbäck! Där blir det häng med lite nerds...
Du kanske tror att detta är dagens fuling, men du har så fel, för den kommer upp senare!

Cazzi Opeia - Oxygen

Igår skröt jag om McDonalds, så idag tänkte jag att jag följer i dom spåren och meddelar att musikvideon jag är med i äntligen har släppts! Artisten är ingen mindre än Cazzi Opeia och låten heter Oxygen. Den är riktigt bra! Lyssna på den här!

Nu tror säkert hälften av er att detta är ett av mina ofta förekommande driverier, så för att bevisa det hela så har jag printscreenat några bilder ur videon! De gröna pilarna pekar på Linda och de andra på mig, men först en bild på Moa (Cassi Opeia):
Filmen spelades in i en iskall lokal i vintras (vilket iofs var medvetet), och jag hade bara nylonstrumpbyxor, skinnshorts och body på mig, snacka om kallt! Men det var det helt klart värt, hade gjort om det vilken dag som helst, så himla kul!

Igår tröståt jag, idag ångrar jag mig

Ursäkta mitt fuckface, men jag älskar mango, och jag älskar choklad. Marabou Mango; den perfekta kombinationen!
Jag köpte 200 gram, Saga köpte 100 gram. Då kände jag mig smal. När jag hade ätit upp hela (~1,5 timme, nytt rekord!), så var det bara fyra bitar ätna från Sagas; varav jag hade ätit tre. Då kände jag mig ännu smalare.

7 saker du inte visste om mig

Jag har fått förfrågningar om att berätta lite mer om mig själv, så jag tog mig tiden att göra en lista på tio punker med saker som du inte vet om mig sedan tidigare!

1. Min bästa vän heter Jonna
2. Jag är brunett
3. Jag heter Einarsson i efternamn
4. Jag älskar att ta fula bilder på mig själv
5. Jag har facebook
6. Jag är dotter till min mamma
7. Jonna är min bästa vän
8. Jag har kläder på mig varje dag
9. Min katt heter inte Benny
10. Jag är inte 45 år gammal
11. Jag fyller år en gång om året
12. Jag driver en blogg
13. Jag äger ingen katt



Everybody say CHEEEEEEESE!

Jag var på arbetsintervju i måndags, ville inte skriva ut det i bloggen ifall det inte blev något (tyckte det räckte med dom 100tals människorna jag skröt till IRL), men idag fick jag mail om att jag ska på introduktion på måndag. Ledsen att säga dethär, men titeln som Sveriges största bloggare kan komma att hamna lite i skymundan nu när JAG SKA BLI SVERIGES BÄSTA CHEESEBURGESTEKARE! Jag ska alltså jobba på McDonalds, närmre bestämt McDriven utanför A6, och jag förväntar mig att ALLA JAG KÄNNER OCH INTE KÄNNER kommer och köper cheeseburgare av mig. Är det ok eller? Jag kan hojta i här i bloggen någon gång om när jag jobbar så ni inte kommer dit och blir besvikna över att jag inte är där. Om ni vill ha autografer eller ta idolbilder så måste jag säga att det får bli i mån av tid. I så fall får ni kanske tajma in det så ni kommer när det inte är så mycket folk..

Har väntat på det perfekta tillfället att visa bilden med min segergest, och jag kan inte komma på ett mer passande tillfälle! 

Ellen Cheesen Einarsson, klingar rätt gött eller hur?

DAGENS SVETT

Har hört rykten om att fransar och långkjol är inne numera, så jag lät min svett gå i dom banorna idag
Lite Detaljer:
Älskar att det står "egypt" på min gula tunika, soo ellenstyle!

Träffade lite läsare som ville ta idolbild, lovade att lägga upp dom...
På bilderna (kommer inte ihåg vem som var vem så det är ingen speciell ordning på namnen..)
Jag
Maria
Saga
Martina
Linn
Becka
Emma

Länkarna går till deras bloggar!

Müsligrynsgröt

Fick en idé härommorgonen, jag funderade på om jag skulle göra havregrynsgröt eller käka müsli till frulle. Jag har ibland svårt att sortera mina tankar, och resultatet min hjärna kom fram till var:
"Ellen, du måste koka müslin och se ifall det blir müsligrynsgröt."
Nyfiken som jag var sköt jag upp experimentet några dagar, men idag (för ungefär 6 minuter sedan) så blev det av!

Ingredienser:
müsli (va?! ska det vara müsli i?? :o)
vatten (ofta man ska ha vatten när man kokar något..)
OBSERVERA! Bilderna ovan har jag inte tagit själv. Jag använde google-bilder för att vara extra tydlig med ingredienserna, har nämligen vissa läsare som inte är läskunniga. Synd bara att dom inte kommer få reda på att bilderna är från google eftersom dom inte kan läsa, kanske borde förtydliga mig ytterligare:
Fan också, dom måste ju ändå kunna läsa "google"... äsch skit i dom!

Resultatet blev såhär, och jag var helt fascinerad!
Sen smakade jag, och var helt plöstligt mindre fascinerad.

VARNING; om du är allergisk mot havregryn så bör du använda en müslisort som inte innehåller havregryn

MARKNISSAR

Köpte årets första marknissar idag. Dom var inte jättegoda, men däremot var jag jättehungrig, så dom slank ner fint trots allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T!O SPÄNN PÅ !CA iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jag skrev färdigt satiren jag nämnde innan också btw, den handlar om att tjocka människor är orsaken till alla världens problem. Funderar på att lägga upp den här.. men är rädd att någon kopierar min utomordentliga skrift för eget bruk..... haha nej ärligt talat är jag mest rädd att någon tar illa upp, kan ha skrivit att man borde tömma tjockisarna på blod och bränna deras spermier så tjockisgenerna inte förs vidare till kommande generationer...

Tomat förstör mat

Varm tomat är inte ok, fyyyyyyyyyyyy!
Makaroner ska kokas så länge som det står på paketet. Inte kortare tid, och inte längre tid. Om man kokar dom för länge blir det gröt. Typ som det här.
ED:s mat en helt vanlig onsdag, tjalallala

Dagens fuling!

Tog den i morse, har gått och hållt inne på den hela dagen men nu kände jag att jag var tvungen att lägga upp den!
Kuksugarläppar? ahhahhahaha sexyyyyyyyyyyy

Min kompis har en kamera

Jonna är räääääättså damn grym på att fota känner jag. Det ser exakt ut som en reklambild för Bakisbrus, erkänn!
Mikklo är för övrigt på bilden, för den som kände att den ville veta!

gutten morrgen bloggafan!

Idag ska jag ha biologibreddningsprov, sen ska jag skriva en jävla satir och sen ska jag åka till Viktor.
Anledningen till att jag skriver det här inlägget är att jag fick en ytterst upprörande kommentar häromdagen som fick mig att undra: kan man verkligen vara tillsammans med någon och aldrig träffas? Låter sjukt surt alltså, men så är det alltså inte. PERFA DÅ HAR VI RÄTT UT DET
Dagens svett? JULA-tishan och mascara utanför. Ska dock byta kläder innan jag åker till skoledolan tänkte jag.

Igår tog jag ut min piercing i typ 2-3 timmar, och det resulterade i princip i att jag fick kötta igenom blinggrejen med våld och det blev blodigt alltså. Så snabbt läker jag. /heeling woman



Gamla bilder får vara fula


är arg idag, men det gör inget säger mamma, för då blir morgondagen roligare

btw så är ni fett ägda allihopa, för alla inläggen från idag (förutom detta) har varit tidsinställda. tror ni jag har tid att blogga på vardagar? fan heller, jag spenderar 50% av mitt liv till att åka tåg, och den andra halvan den spenderar jag med näsan i biologiboken


Ellen presenterar stolt...

.. vinnaren av tävlingen i Top five ugliest pictures, ni vet tävlingen där ni skulle motivera till varför bilden ni tyckte var fulast var fulast. Vinnaren blev jag, och bilden är denna:
och den som hade bäst motivering var ingen mindre än Linn Appelkvist! Ni hittar henne på http://delfinbiff.blogg.se/ och hennes legendariska motivering lyder som följer:
För att försäkra mig om att ni kikar in på hennes blogg så kommer jag nu att spamma blogglänken här nedan. Hon är en av de stora förebilderna för mig inom bloggvärlden då inte heller hon lyckas hålla sina uppdateringar vidare seriösa. DVS; läser ni min blogg, så finns det ingen anledning för er att inte läsa hennes!
http://delfinbiff.blogg.se/
http://delfinbiff.blogg.se/
http://delfinbiff.blogg.se/
http://delfinbiff.blogg.se/
http://delfinbiff.blogg.se/
http://delfinbiff.blogg.se/

Jag måste tillägga att hennes bloggnamn slår mitt med elefantskutt, men liksom, vad är ens en delfinbiff?

Är jag möjligtvis den nya Foki?

Jag tror jag är påväg att ersätta Foki, nivet hon dendär thailändska (kina? japan?) bloggerskan. Hon har under en tid lagt upp dagens sötis emellanåt, och jag insåg precis hur likt det är mitt eget bloggande! Jag brukar ju lägga upp dagens fuling, fast iofs 5 bilder åt gången, men nuså ska det bli ändring! Dagens fuling ska definitivt satsas på, no doubt!

Foki har ett litet sidhuvud hon alltid lägger upp ovanför dagens sötis-bilden, och som engagerat plagiat ska även jag ha detta!
Jag har inte börjat på min version, men jag jobbar på det, och om jag glömmer det så kommer jag troligtvis aldrig bli klar. Men ni kan ju vänta med spänning på resultat ändå!

Valpögonen Sune

Här har ni den; blicken som blev min mammas undergång. Den säger: "det är så hiiiiiiiimla synd om mig, jag är 14 år och mängden mascara gör det svårt för mig att hålla ögonen öppna!!". Jag var bra på att övertala mami på den tiden, och sen dess har det bara gått lättare och lättare! Haha nejdå, nu ljuger jag igen

Fråga mig inte varför jag var ute i skogen och tog egobilder, för den frågan fick jag 947327499473 gånger när jag la ut den på Bilddagboken (can't believe I just wrote that). Bilden är från 2008, visst var jag söt

WE LOVE BENGAN

you heard me! alla älskar bengan, och idag har han namnsdag, så let's säga grattis to him!

Bengt är min biologilärare, och min kemilärare, och min blivande projektarbetsmentor, och min favoritlärare, och min blivande biotekniklärare. Herregud alltså Bengan har en stor roll i mitt liv! GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!



Nu råkar det även vara så att Johan Tofflan Olsson fyller 18 idag med, och han får vi ju inte glömma! Detta är den finaste bilden på Johan som någinsin tagits, så jag hoppas ni njuter ordentligt!
Johan är för övrigt till höger i en klischig blå outfit (tänkte skriva svett här men är inte säker på att johan vet om att jag kallar outfit för svett och jag vill inte såra hans känslor). I mitten har vi markus johansson och till vänster har vi Sveriges största bloggare (klicka här för att se hennes blogg). Jag gillar idén med länkar alltså, det känns så himla high tech, håller ni inte med? Speciellt när länken leder till exakt samma sida som man redan befinner sig på. Onödigt, men ack så genialt... Åh juste; grattis johan! Hoppas du har haft en bra dag och att inte bengt (eller jag) har snott åt sig allt för mycket av uppmärksamheten!

Din fege jävel

fick denna kommentaren igår, och min första tanke var: DIN FEGE FAN TILL ATT VARA ANONYM!!!!!!!

haha, nej, jag skoja bara, jag skiter i hur anonyma ni vill vara, det är bara askul att få kommentarer, så tacktack!, ehhe /addictF12.

Men eftersom jag ändå inte har något vettigt att blogga om så kan jag ju lika gärna göra värsta stora grejen av det och svara på kommentaren in public så att säga.

Frågan handlar om inlägget med tidsplaneringen (tryck här om du inte fattar vad jag dillar om)






Och här kommer svaret..












alldeles strax










bara lite till











sista biten nu









det censurerade är inget roligare än "tårta", det var ju en överraskning och vi ville ju inte ta risken att övslöja oss ifall johansson skulle få för sig att läsa min blogg, vilket han givetvis gör!



Ha det fint kära vänner, och kom ihåg; att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Viktig info jag glömde dela med mig av

en sak som hände förra veckan när jag kom hem från skolan.
Jag: Mami, vill du ha pyttipanna?
Mami: nej tack Ellen..
Jag: Billyy, vill du ha då?
Billy: AE tack det är bra du!
Jag: ERIIIIIIIIK, VILL DU HA PYTTIPANNA?! (han hör inte annars)
Erik: NEJ!
Nu tror du jag blev ledsen fratt ingen ville ha pyttipanna, men ärligt talat så kände jag såhär inombors:
YES! scooore! Desto mer till miiiiiiiiiiiiiiig!
fin bild va

3 andelningar för dig att vara min vän

* jag är ganska pratig så du behöver inte vara rädd för awkward moments
* jag vet redan om att jag är rolig så du behöver inte anstränga dig för att skratta åt mina skämt; det sköter jag själv
* jag har en fetish att samla på plastpåsar så du behöver aldrig köpa konsumkassar
* jag gillar inte engelsk konfekt, så du slipper bjuda
* vi behöver aldrig tävla för jag skulle ändåså alltid vinna
* jag bor i forserum, så du kommer alltid att vara lite bättre än mig
1. jag är ganska pratig så du behöver inte vara rädd för awkward moments



2. jag vet redan om att jag är rolig så du behöver inte anstränga dig för att skratta åt mina skämt; det sköter jag själv

3. jag har en fetish att samla på plastpåsar så du behöver aldrig köpa konsumkassar

4. jag gillar inte engelsk konfekt, så du slipper bjuda
5. vi behöver aldrig tävla för jag skulle ändåså alltid vinna

6. jag bor i forserum, så du kommer alltid att vara lite bättre än mig



Godkväll kära bloggläsare

Jag tänkte först låta den här bilden ingå i ett rösta på dagens fuling-inlägg, men efter att ha skrattat åt den i tio minuter så insåg jag att det vore lönlöst; den skulle utan tvekan ha vunnit med hästballe-längder!
Man ser verkligen hur mätt jag är, det ser ut som att jag i vilken sekund som helst kommer lägga värsta rapen och dra till med: "sa' vi ta' en big mac på de' elle?".
Nu är det ju dock så att jag inte riktigt kan rapa, och jag har aldrig ätit en big mac, men om man inte visste om det så skulle det definitivt passa in!

Om jag skulle beskriva den här bilden med ett ord så skulle det vara Självdistans, för det jävlar har jag gott om! För mina mindre intelligenta läsare så kan jag citera några sluga herrar från flashback om just självdistans;

"Hm är inte självdistans mer ungefär en neger som säger saker som: "ge negern en banan!"? eller en överviktig person som använder sitt fett till att daska folk"

"Självdistans är när du kan välja att inte ta dig själv på allvar.
Exempel: Om du är CP-skadad och skämtar om din sjukdom."

"Enkelt förklarat så har man självdistans om man kan bjuda på sig själv och skratta åt sina egna misstag."

Haha, diggar den med dasken, go snubbe!

SVETT - PARTY EDITION

Älskar den här svetten, så jäkla nice är den! Mina skinnshorts är typ det skönaste jag äger, plus att dom är snygga så inihelvete. Perfect sweat! Bilden till höger är ju extra mumsig med haha, shiny ass here i come typ :D

Marcus Johansson 18 år

Fetaste kvällen på länge, här kommer några av bilderna!
Tårtan vi bakade, erkänn snygg! Vi hade tänkt skriva "for old times sake" på den men det fick inte plats, men ändå! :)
första lagret: nutella och bananskivor
andra lagret: grädde + jordgubbssylt
tredje lagret: grädde + oboy och polly
utanpå: chokladmousse och plattor av vitchoklad med siffror och visare gjorda av gelé
SÅ JÄVLA GOD VAR DEN!
Vi läste även upp en egenkomponerad ramsa för honom:

Johansson, mackan, tosse, paradise,
kärt barn har många namn så det är väl förjävla nice.
Du som en massa fyllor om helgerna får,
tänk att nu ska du också fylla år!
Du kan inte ha så många hjärnceller kvar,
dom söp du väl bort redan i unga dar.
Men vi diggar faktiskt din unika charmör,
och man blir ju som man umgås så det har du väl oss att tacka för..
Kära lilla Tosse med ditt krulliga hår,
jag lovar att ikväll blir det ingen repris från nyår.
Snart jävlar börjar festen i ditt hus,
för du är en katt som älskar muuuus! (internt, hahaha)

Men först ytterligare några rader,
om allas vår älskade Marcus bravader.
Tiderna då vi åkte moppe känns som att det var igår,
minnena får en nästan att fälla en tår.
Men när ni körde på fåglar och hittade på annat jox,
då ville man fanimej nästan ge er en box.
Men nu är sketan skrotad och det är dags för bil,
och vi räknar med att få åka många gratis mil.
Du är ju trots allt vår älskade Tolouse_cat på msn,
och för oss kommer du alltid vara en jävligt god vän.
Nu tänker vi avsluta dikten vår,
med att säga: Grattis Tosse, 18 år!
/ Jossan & Bettan, tidernas kompositörer.
oskar gillar öl
hockey-davve, vicketurbo & mackan G
jag var hungrig okej..
bithday kid himself
'
Jeppe och lill-P spänner sig
jag och patrik snyggar oss
avslutar med den här bilden; lazy & ahlberg förlovar sig, och isse är bara galen.. haha! :D

Förutom att jag glömde min iphone och mina nycklar hos johansson, och att jag blev utelåst och tvingades kissa i min egen trädgård och bryta mig in i mitt eget hus mitt i natten, så hände endel amazing saker! Isse sköt mig i ansiktet med en alcohol shot gun (en av johanssons presenter), jag hällde ett glas vatten på isse, jag öppnade min allra första flaska med tänderna, jag vann på limbo (haha nej det gjorde jag fan inte alls, det måste vart Tom eller ngn), vi dansade DS-dansen och allting var så jäääkla awesome, stämningen var verkligen på topp nonstop genom hela kvällen! 

Svett kommer upp senare med, blog you later!

Trillade ner från trottoarkanten

Kära blogg, idag är en hemsk dag. Det är söndag. Söndagar är sådär äckligt sega och jag får ångest för att jag vet att jag måste plugggggggggggggggggggggggggga.
I like kangaroos, kangaroos have mud in their pockets. No wait, I don't think they do, but I like the thought of it so I'll just keep telling people that. Brittany (more known as Brittafitta) wants me to write a 30 page essay on kangaroos, or actually it was due last monday and I kind of never wrote it. I wonder how many times "Kangaroos have mud in their pockets." would fit in an essay of that size. Probably quite many.

TAGGAR KVÄLLEN!!!!!!!

Är sådär taggad, alltså ASTAGGAD! Kvällen kommer bli så sjukt grym, it's gonna be legendaryyyyyyy
Jonna ska precis volymtånga mitt hår, så snart kommer jag se ut som ett lejon i huvet. Haha nejdå. Känner att jag spammar bloggen nu, men jonna har massa lame ass-bilder på sin dator som jag inte har (typ denna, hur cool?), och man kan ju säga att det är en liten kompensation för inläggstorkan på vardagarna.. CIAAO!

For old times sake

För exakt ett år sedan när Johansson fyllde 17 gjorde jag och jonna en tårta till honom, men det slutade med att han doppade hela ansiktet i den.. Så i år har vi ansträngt oss extra mycket och om han sabbar denna så slår vi honom.. haha nejdå, men den är asfin!

Av någon anledning så vill inte tårtbilderna laddas upp, så ni får helt enkelt nöja er med en utomordentligt snygg bild på mig, johansson och isse!

kryddar till inlägget med ännu en ful bild, för det verkar vara väldigt uppskattat ehehe.

Marcus, ta av dig t-shirten..

..eller juste, det är ju bara den värsta bonnabrännan i universum!
Bilden har några år på nacken, men det har ju faktiskt Johansson också. Imorgon fyller han 18, och ikväll ska det firas utav bara fan!

Halv tolv ska jag möta upp Jonna och sen börjar förberedelserna, som enligt våra beräkningar kommer att ta totalt 6 timmar.
Hörs sen!

Var med och rösta fram dagens fuling!

Idag är det alltså jag, jag, jag, jag och jag som är med och tävlar. Gör din röst hörd, demokratin finns till för din skull och om du inte röstar kanske fel person vinner..

1.
2.
3.
4.
5.
Min favorit är nog 5:an, crazy face FTW!

Es ist 'ne Sensation

Ankan kom med en strålande idé som utvecklar min teori om slickapåiphonentekniken, ja, ni kan ju läsa själva!
Jag tycker det verkar vara en strålande idé, helt amazing rent ut sagt. Läpp som en pläp!
Härligt att se att fler än jag är involverade i världsproblemen..

She makes it look so easy

För alla er som inte har jonna som bästa vän, dvs exakt varenda jävel förutom jag, så kan jag meddela er, att hon är lite av en one of a kind.

Sånt skriver hon till mig på chatten.. ska fisa i hennes rum sen när jag kommer. Guess what Bettan, payback is a bitch

Observera dina fördelar med att vara min läsare

du är nämligen en av de JÄVLIGT FÅ som får veta varför jag är på bra humör:
och anledningen är..
Det är en smoothie. Jag gjorde den själv, därav kladdet på utsidan. Den var hur jävla god som helst. Slurp sa det. Det var en gång en smoothie. Jag använde ett recept från NJB (Naked Juice Bar). Det var massa mango i, vilket gör att jag sprängs i munnen av gottighet.

Top five ugliest pictures

Dags för ännu en omröstning! Den som motiverar sin röst och skriver varför jag är fulast på just den bilden får en länk!

1.
2.
3.

4.
5.

Simhudssvett

Det här är ingen riktig dagens outfit, för jag hade inte på mig något av det här idag. Därför fick inlägget heta en svett som jag inte tror finns på riktigt.

Got yourself a favourite?

Har jag någonsin sagt att jag äger på att göra miner? Well, här har ni iaf! Rösta gärna på den du tycker är fulast. Själv är jag rätt nöjd med allihopa!

1.
2.
3.
4.
5.

har tappat bort mamma på Willys, amagad ve...

har tappat bort mamma på Willys, amagad vet inte vad jag ska ta mig till!


När fingrarna inte duger får tungan sköta jobbet

Jag tror att dom som kom på Iphonen gjorde en liten tabbe vad gäller touchen. Iphonen verkar vara gjord för varmare länder än det här pissvädriga Sverige vi befinner oss i. I Sverige är det kallt, man behöver vantar. När man går ute och lyssnar på musik kan man inte byta låt utan att ta av sig vanten. Då får jag parkinson och ledbesvär säger mami. Jag slipper gärna det. En vacker dag (den var fan inte alls vacker, en vacker dag innebär INTE att man måste ha vantar på sig) var jag ute och gick. Världens sämsta låt kom och jag var tvungen att byta för annars hade jag inte kunnat sitta här idag och drygat mig (dvs jag hade dött för låten var så inihelvetes dålig). Jag tog fram iphonen och liksom ett mirakel såg den ut som en lyktstolpe. Alla vet vi ju att folks reflex på kyla + lyktstolpe är slicka och kolla om tungan fastnar OMG måste slicka nuuuu!
Jag provslickade alltså på min iphone, och voilá! Knapplåset gick upp, och jag insåg att det här var en miljonidé. Jag bestämde mig för porva att tung-byta låt, och även det gick! Min miljonidé blev till en miljardidé, och här kommer jag och spoilar allting innan jag hunnit ta patent. Men jag känner ett måste att lansera min idé innan vintern är över, så varför inte göra det i Sveriges största blogg med fler unika besökare än självaste Pissie och Kaow? Det där lila är en länk, tryck där och se ett utomordentligt exempel på min härligt genomtänkta humor.
Posing in my JULA-tisha

25 tips för att få det perfekta förhållandet

Har spekulerat lite kring hur man får sitt förhållande att funka, och satt ihop en guide för hur du som tjej bör reagera i olika situationer. Resultatet blir den perfekta tofflan!



När han verkar blyg - Ta han på kuken
När han tar sitt huvud nära ditt - Rapa honom i ansiktet
När han bråkar & slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa
När han är tyst - Peta honom i ögat
När han ignorerar dig - Smsa med hans pappa
När han försöker sticka iväg - Fäll honom
När han skriker på dig - Spotta han i munnen
När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen



När han är rädd - kalla honom bög
När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte
När han håller din hand - Tryck in naglarna i hans handflata
När han flirtar med dig - Låtsas somna
När det är bara du & han i ett rum - Gå därifrån


Själv följer jag listan som en slav, funkar utmärkt, promise!


Funderingar kring mitt kön osvosv

Sedan 1977 har jag haft en önskan, en underlig vilja att vara kille. Om jag var en kille så skulle jag skaffa mig ett barn. En son skulle det vara, ingen jädra pluttesnuffsetös. Min son, som jag då skulle vara pappa till, skulle definitivt få heta Lukas, no doubt!
Nästa steg i mitt fiktiva liv som pappa skulle vara att dra med mig gossen till USA, eller England, eller varför inte Australien? Där skulle de trångsynta människorna ha svårt att säga Lukas, så det hela skulle sluta med att jag döpte om parveln till Luke. Sen skulle jag säga såhär till pajkaluven; Luke, I am your father.

När jag ändå är inne på gratulationerna..

GRATTIS PÅ PI-DAGEN ALLIHOPA!!!!!!!!!!!!!!!! VISST ÄR DET AWESOME?!??!?!?! För 2-3 år sedan på denna dagen beställde jag och Moa en pizza och bad dom skriva "PI" på den med kebabsås. Dom fattade fel, så dom skrev det med paprika. MEN SKITSAMMA, FÖR DET ÄR ÄNDÅSÅ PI-DAGEN!!!!

För dig som inte vet vad pi är:
3.1415926535897932384626433832795028841971693993751058209749445923078164062862089986280348253421170679  
8214808651328230664709384460955058223172535940812848111745028410270193852110555964462294895493038196  
4428810975665933446128475648233786783165271201909145648566923460348610454326648213393607260249141273  
724587006606315588174881520920962829254091715364367892590360011330530548820466521384146951941511609 osvosv


För dig som inte fattar varför det är PI-dagen idag:
14/3 => March 14 => 3,14....................................

Nu gick jag för långt, känner att jag borde tagga ner, hoppa av gymnasiet och aldrig mer kolla på en mattebok.

Den 14 Mars 2011

Idag fyller min lillasyster 7 år! Hon har alltså gått från att ha varit den mest bortskämda 6-åringen jag vet till att vara den mest bortskämda 7-åringen jag vet. Stort kliv!
Av mormor & morfar fick hon bland annat en ny mobil, Sony Ericsson Wnågontingi, jäkla unge, det var ingeting fel på hennes gamla!
Hon önskade sig även en tårta i ansiktet (i år igen), och givetvis fick hon det (i år igen). Det ser sjukt kul ut, erkänn!

Coffe fyller dessutom 18 idag, Ha den äran mannen! :D



My blog is turning into a birthday blog, you gotta love it


Ryggsvett

God kväll! Var på gymmet nyss och kom på värsta idén. Dagens outfit låter så fjortis, och jag vill inte vara så värst fjortis. Men samtidigt så är jag ju det så jag vill ju ha dagens outfit emellanåt. Så svett är mitt nya smeknamn för outfit, idag blev det ryggsvett, för det var så jäkla klibbigt på gymmet.
Örhänget, som syns förjävla dåligt på bilden, kommer från jofrannassmycken, hon har fri frakt på alla sina smycken så kolla in och se ifall du hittar något!

Because he makes me feel, like I'm the only girl in the world

Godmorgon!
Jag har varit lam sen i fredags, var på fetaste festen, seriöst, ni anar inte! Limbo, stoppdans, korv med bröd, saftdrickande, fet musik och ja ni fattar. I lördags var jag helt mörbultad men man mår väl som man förtjänar. Det är ju inte varje dag ens syster har sjuårskalas, så självklart skulle alla 15 småttingar rida på ryggen!
Ella kommer bli så jävla lik mig när hon blir stor, nacho-bilden påminner så jäkla mycket om min profilbild på facebook!

Bloggen, jag har en bra anledning

I onsdags blev jag av med 9 liter blod, vi tog blodprov i skolan och ah, ni ser ju själva. Jah har alltså inte kunnat blogga för eftersom jag inte hade något blod så blev mina fingrar så kalla så jag kunde inte lägga över bilder från iphonen för touchen reagerade inte på mina ickeblodiga fingrar. Dessutom visade det sig att mitt blodsocker fördubblades när jag drack 4 dl juice, så jag blev så jäkla hyper och kunde inte sitta still.
Fan vad jag ljuger, grejen är att det inte är någon idé för mig att blogga om jag inte har ngt att säga, för då slutar det bara med att jag skriver vad jag har gjort idag, och vem fan bryr sig om deeeeeeeeet liksom...................................................................................................................................... men detdär med blodsockret är fattis sant, erkänn ballllllllllllllllt.

I torsdags klättrade vi på idrotten, och jag var visst mer höjdrädd än jag trodde, ehehe. Började typ lipa i mitten av väggeeeen, whuuups! Så jag bestämde mig för att bli flummig och skriva en låt om mig själv, men eftersom jag är så keff på musik så ändrade jag bara texten i "upponer, neroupp, grisen blablabla" nivet dendär emillåten:
Upp & ner, ner & upp, Ellen grät i klätterväggens mitt.

HAAAAAAAAAAAAHAHAH ååh fifffääääään vad kul ahahahhaha jag dööör hihihihihi jag borde bli låtskrivare och jag tror Viktor håller med mig aaa det gör han han lackar fratt jag bloggar kan han haaa men nu ska jag göra något vettigare än att sitta häär herråå!
snyggaste bilden jag hittade, hoppas den duger för den posen fick jag fan anstränga mig för

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt

JAG HAR JU FÖRFAN GLÖMT ATT GRATULERA MINA KVINNLIGA LÄSARE PÅ INTERNATIONELLA KVINNODAGEN!
Grattiiiiiiiiiiis! Eller säger man glad kvinnodag? eller god kvinnodag? äsch vaschööen, nu blir det grattis, pung slut!
Tänkte ta en googlebild, men märkte ganska snabbt att det inte kom upp så trevliga träffar på "kvinna", hahaha bra Ellen!


Från en sak till en annan.. är det inte fettisdagen idag också? Alltså semledagen? Det ryktas om det.. så jag säger väl grattis till alla på fettisdagen med när jag ändå är i farten!
Jag hatar grädde. Jag hatar mandelmassa. Men om man gör semlor enligt mitt recept så tror jag det skulle kunna bli riktigt gott! En tant frågade mig en gång om jag gillar choklad. "Nej, varför tror du det?" svarade jag.

Buy bought bought

Älskar sånadär väggord eller vad de kallas, men har aldrig hittat något med fin stil som jag velat ha. Men nuså!
Jag får ryck ibland och får för mig att samla på mig en massa tills jag ska flytta hemifrån, och idag tiggde jag till mig en assöt ugnsform (AAAAAAAAAAAAAWHH). Har 4 assnygga kaffekoppar (hatar kaffe), en nektarinskål (det ska bara få vara nektariner i den), bestick och strykjärn och lite sånt sedan innan. ÅÅÅH jag vill flytta hemifrån nu på dirren!
Träning blir så jäkla mycket roligare när man har nya skor/sportbh/vadsomhelst, så jag tänkte att denna träningsjackelifjongen skulle få mig taggad igen! Den är ASSKÖN! Ska inviga den alldeles strax, JOGGA TILL GYMMET JARRÅH!

Den 8 Mars 2011

Hejsan! Idag blev jag arg på min biologilärare. När jag kom ut ur klassrummet sparkade jag på skåpen. Haha jag tror jag har aggressionsproblem..
Mami hämtade upp mig och vi åkte och handlade lite grejer, visar snart ehehe. Bloggen är min personliga ekonom, den hjälper mig att minnas vad jag köper, sjukt praktiskt faktiskt.
Mami agerar fotograf på Sibylla, världens sötaste dricka jag veet jag ville ta med den heeem men jag fick inte för mami
Har ingen mascara men Jonna säger jag är söt ändå..

Inlägget vi alla har väntat på

I fredags när jag hittade min fina vän Ankan inne på Johannas toalett tänkte jag bara en enda sak; I AM SO BLOGGING THIS!!! Hahahaha nejdå, men eftersom jag ändå inte kunde låta bli att skratta åt hans söta hatt och ta kort så kan jag ju lika gärna bjuda på honom (för jag han ju inte bjuda på mig själv, för det är ju honom jag bjuder på hahahhahhahahaha åh jag skrattar på riktigt)
Ankan heter egentligen Andreas, men jag har aldrig kallat honom det, för mig är han Ankan, Ankan med stort a, det klingar gött tycker jag, oj så gött det klingar. Men iallafall erkänn söööööööööt?!!?!?!?

Sagan om pyttipannan

När jag var liten, dvs för ungefär ett och ett halft år sedan, så hade jag en dröm. Jag ville starta en pyttipannarestaurang, det var det bästa jag kunde komma på i hela världen. Jag älskade pyttipanna, och jag kunde inte komma på en endaste andledning till varför folk hatade det. Eller frästen det kan jag inte idag heller, men jag har lärt mig att finna acceptans i det faktum att folk inte alltid delar mina åsikter. Men hursomhelst. Pyttipanna, det klingar så jävla gött! Men varför?, tänkte jag tidigare idag, och jag kom på det;
Alla gillar flöt, right? Flöt är gött, ju mer desto bättre, Bengan säger att flöt är en smakbärare. Okej tänker du, so what. Men aa, tänk då att du ska steka maten, det blir ju flöt på den ytan som är utåt, eller hur? Så rent matematiskt baserat så får du ju en större yta per mängd mat om din mat är skärd (nej jag tänker fan inte skriva skuren) i små tärningar. Det optimala vore om bitarna var klotformade, för då skulle man verkligen få den maximala ytan per volym, plus att det skulle vara enklare att rulla runt dom i stekpannan. DESSUTOM, så finns det ingen direkt ingredisensdefinition på pyttipanna. Om du ska göra spaghetti & köttfärssås så är det ju nästan ett måste att ha med spaghetti i maten, och köttfärssås. Annars är det ju inte spaghetti och köttfärssås. Men pyttipanna, det säger ju inte så mycket om innehållet, och rent principellt så kan man ju ha i vas fan som helst (iaf enligt mattanterna på skolan). Detta gav mig ytterligare en uppenbarelse; ingen kan ju ogilla pyttipanna, för alla gillar ju något!!!!!!!!!! Så sålänge man lägger i det man gillar själv så kan det ju inte bli äckligt, right? PLUUUUS att det är det ultimala käket för dom som är lata och inte pallar skära. Och det är ju perfa för den som gillar utmaningar också, jag menar, försök följa tallriksmodellen när allting är en enda jäkla röra.......................................
Undra hur glad min tyskalärare blir över att jag har skrivit drygt 1900 tecken om pyttipanna istället för att göra tyskaläxan ♥, ni kan kalla mig rebEllen, hihihiihihih uuh snap den var fan bra ahahha

198 anledningar till att läsa en bok vars författare är anonym

1. När du ska recensera boken i skolan behöver du inte komma ihåg något nedrans författarnamn
2. När du blir ombedd att googla info om bokens författare så är du tvungen att meddela att du tyvääärr inte kan göra det eftersom du inte lär få några användbara träffar på anonym.
3. Boken kommer troligtvis vara SÅ INIHELVETES DÅLIG FÖR DEN SOM HAR SKRIVIT DEN VILL INTE ENS HA CRED FÖR DEN!!!!!
4. Just den som jag läser är inte dålig, men den borde vara det baserat på föregående påstående.
5. Jag åt pyttipanna innan idag, och en ny värld öppnades för mig.

Känn ingen sorg för mig i Forseruuum

Jag är nämligen glad som fan! Jag har blivit nykär i en jacka som jag har haft rätt länge, och allting är tack vare att min marinblåa jacka inte är användbar för tillfället (om du är lam, tryck här).
Gött att man ser mycket av den och så.. haha men du får la fan skaffa en egen..

mammammammammammamma

Mami är seriöst den grymmaste människan jag vet, min förebild genom allt! haha hon är så jäkla härlig så det finns inte..

Hopplösa jävla vollanglifjonger

I fredags när jag kom hem från Huskvarna så var jag lite vimsig, ehe. När jag kom innanför dörrn glömde jag ta av mig jackan, och när jag väl insåg detta och gick tillbaka för att göra det, så fastnar dragkedjan i linnet/blusen/vadfandetnuheter. Så jäkla jobbigt! Jag kämpade hur mycket som helst men dragkedjan kom varken upp eller ner. Det hela slutade med att jag ålade mig ur både jackan och linnet samtidigt och lät linnet hänga kvar i jackan; och där hänger det fortfarande, två dagar senare. Jag vågar inte dra för jag är rädd att linnet ska gå sönder, det vore ju onödigt liksom hahahehehöhöhohohihihuhuhyhyhåhåhähä
Jag, David och det dragkedjefastnande linnet i fredags, You've gotta love my crazy face
Johanna K och jag i Johanna R:s badkar, FETT!
Jonna, jag och några andra sköningar!

Sleten & nyvaken

Godmorgon! Gårkvällen var episk, och idag känner jag mig såhääääääääääär fräsch. Haha nejmentyp. Klockan är typ 13 nu, så jag tänkte chilla med Vampire Diaries ett tag och sen börja ta nya tag inför ikväll, då blir det klassfest/vanlig fest hos Brittany, alltså hon från Australien i min klass.
Nopes nu kallnar min tomtegröt! Haha skoja ba, jag äter ju den kall så den har aldrig vart varm äääägd men ciaaao!

So raise your glass if you are wrong, in all the right ways

låten är gammal, men det stämmer så jävla bra så det kör vi på!
Kör på röda läppar, silvriga smycken och helsvart idag, vi får väl se hur länge läppstiftet håller..
Min vad ser ut att vara lika fet som mitt lår, men JAG LOVAR DE Ä INTE SÅ!!!!!! fast mina vader är rättså damn muskulösa iofs.. HAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA GICK DU PÅ DEN LÄTTE?!?!?!?

Kyckling kommer aldrig smaka som förut

Hahaha kolla vad nöjd jag är! Vi dissekerade en höna idag i skolan, så jävla vidrigt! Stanken går inte att förklara, så sjukt rutten.. och det blev inte bättre av att killarna skar sönder pisseblåsan på den, UUUSCH!



Olesund så jäävla nyfiken!






Hursomhelst, ikväll blir det party i Huskvarna, är så sjukt taggad, det känns som att kvällen kommer bli illgrym :D Men jag hinner nog slänga upp ett till inlägg innan jag sticker. Nu kallar volumemastern på mig, HERRÅÅ!



Kan äntligen börja leva normalt igen

Idag hade jag världens fetaste Biologi- & Kemiprov, och veckan som gått har i princip enbart gått till att plugga till det. Men nu är det över, och känslan är obeskrivlig!
Firar friheten med min skoltisha, en annan favorit, aningen bättre än JULA-tishan tror jag tillochmed.. haha! :)
I måndags gav jag min lärare ett USB med ett avsnitt av BBT (big bang theory, världens roligaste serie) på, och om han inte har slarvat bort det så tror jag vi kommer kolla på det på lektionen imorn! Det hade vart amaziing!

Idag har jag konstaterat att det tar exakt en resa från Bankeryd till Forserum att göra tyskaläxan, vilket kan komma att visa sig vara oerhört praktiskt framöver! OYEAH!

När jag ändå är inne på plugg och skola så kan jag ju passa på att visa en av mina studietekniker, som är väldigt praktisk emellanåt!:
Man har sina knep.. haha!

Bowling med klassen

Idag bowlar vi på idrotten, och jag kommer troligtvis göra bort mig som vanligt när jag bowlar. Jag har nämligen lite fobi för att stoppa in fingrarna i hålen på klotet, så jag kör liksom med båda händerna..
typ såhär:
nyårsläger i Ralingsås 2008-2009

Pakeeeeet!

Igår när jag kom hem hade jag fått ett litet paket på posten; nämligen mina älskade favorit 100 den-nylonstrumpbyxor som varit på vift i 2 månader! Lisa lånade dom på nyår och råkade få med sig dom hem, så hon skickade dom och jag är glaad! Lappen som låg i var ju hur gullig som helst haha! :)
Jag och Lisa på nyår, åh vi måste träffas snart igen!

Jag idag

Örhänget och halsbandet är köpt av Cathrine, hon beställer hem grejer och gör & säljer sina egna smycken, besök hennes blogg här, hon har en massa snygga earcuffs och massa annat! :D
Älskar att jag tar varannan bild med bredden 400 och varannan med 700, ehehe

Värsta rik ju

Hej bloggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag var jag i skolan till klockan 18:00, för andra dagen i rad. Inte bra inte bra.
Jag har för övrigt tjänat 30:-, nämligen på att noppa mammas ögonbryn! VÄRT!
Jag ser jättearg ut på bilden men det är solens fel. Jag blir glad av solen men den gör så jag kisar och ser arg ut. Jobbigt asså.
Har roat mig med att ta outfit-bilder idag med, så det kommer soon, hejsålänge! :)

Matt Nathanson - Laid


Känner att jag måste bikta mig

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle ta tag i mitt liv för ett tag sedan? Well.. det gick jättebra till en början, men sen blev jag dödssjuk så jag kunde inte träna, vilket resulterade i att jag fick för mig att börja äta lite godsaker igen. Det ena ledde till det andra, och sammanlagt i helgen som nyss var så åt jag lösgodis, chips, popcorn och glass. Jag var tvungen att lätta mitt hjärta, känn dig betyngd med min synd. Peace out!
Vad tycker ni om min tisha frästen? JULA-tishan är en favorit ♥
..men är man hemmafixare och proffs så är man..

Consen

Mina röda kina-cons, dvs mina kinesiska fake converse. Jag är så kär så kär. Min bror tyckte skorna var små och trodde att min lillasyster var på besök igår när han fick syn på dem i hallen, vilket gjorde min dag lite!

Jag tror nog dom är något mörkare i verkligheten, men man ser ju rätt bra ändå. Den sista bilden var bara lite för adorable för att inte tas med!

RSS 2.0