Dyslektikern har talat

Hej bloggen! Idag fick jag se resultatet på mitt högskoleprov, och jag har nu fått det konstaterat att jag bland 40970 högskoleprovsskrivare i Sverige ligger under medel vad gäller den verbala delen (läsa engelska & svenska). SUCKS TO BE ME! Dock fick jag 1.3 (max är 2.0), och eftersom jag trodde att jag skulle få typ 0.5-1-0 så är jag FETT NÖJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fick dessutom G minus på historieprovet jag hade nu i veckan. Vad händer med mitt liv?

Tänder, nomnomnomnomnomnom

Idag kom jag på en sak! Jag blir glad av tänder, jätteglad! Kolla bara
När tänderna syns måste man göra en av 2 saker:

Antingen skrattar man. Eller så pratar man. Jag gillar båda dom sakerna, väldigt mycket!


Sen kan man ju vara glad utan att visa tänderna med
Men som man brukar säga: tandglädje är den enda sanna glädjen!

Fet maskerad, fetare fyllekäk, fetaste bulan

Maskeradfesten igår var wicked! Fett kul att alla gick in så mycket för sin utklädnad! Jag var pluggis och Jonna var FBI-agent, som ni självklart ser!

Jag kämpade hur länge som helst med att försöka få till en slipsknut, youtube hade en svinbra video som visade och förklarade jättebra! Dock slutade det med att Jonnas pappa knöt slipsfan ändå haha



Brittafittas going away party

Har sprungit runt i varenda affär på stan och letat efter utklädnads-grejer, och nu har jag allt jag behöver inför maskeraden på fredag; allt förutom present till Brittan.. Australienska kängurubrittan har varit utbytesstudent hos oss i 10 månader och nu ska hon tillbaka till the land of kangaroos. Avskedsfesten är på fredag och jag är så taggad så taggad!

Dagens fuling; damn detta var längesen!

Har inte publicerat en fuling på vad som känns som år och dar! Men ni ska inte tro att jag gått och blivit snygg på heltid inte, jag kämpar på men det är dokumenterandet av min fulhet som legat på is ett tag!

Den här bilden är alldeles nytagen, stirrblick, utvidgade näsborrar och sliskig tunga går alltid hem!



Den här togs i skolan idag av min födelsedagskompis Anton (mest känd som valpen). Huvudbonaden har jag tillverkat själv av bom-mull

Man får väl ta och gratulera!

Vinnaren av den cp-fula ringen från Style by Tyra

är ingen mindre än Emma Strandberg!


För att vinna skulle man ju, förutom att gilla Inadequacy på Facebook, skriva en grej man gillar med sig själv. Emmas secret selfcrush lyder som följer:
Vad jag gillar bäst med Emma? Hennes kinder på den här bilden!!!



Glömde nästan berätta

Fick ett impulsryck i Norrköping och tog hål i örat. Mosade Fridas hand. Världens tjejskrik lät i hela gallerian. Det var jag.
Skjortan köpte jag på Cubus i Göteborg, CP-skön att sova i!

Vet att jag sa att tävlingen skulle vara avslutad idag. Men jag sa aldrig något om att publicera vinnaren idag. Okej bra. Men det är alltså försent att tävla nu!

Turist ända in i själen

Det finns nog ingen som är så pinsam att vara med på ett nytt ställe som mig. Jag tar kort på allt, hyperventilerar när jag ser spårvagnar, ber folk ta kort på mig vid skyltar osvosv. Himlans jättelik min mamma är vad jag är!



Men seriöst. Dom har en inomhuspool. Dom har bastu. Dom har en diskokula som är 1,2 meter i diameter och som består av 45 000 glasbitar. Dom har Göteborg. Chalmers har ALLT! Förutom tyska. Jag älskar tyska. Jag måste läsa tyska. Jädra chalmers.

Fick en fråga också angående detta
Svar: Jag vill vilja plugga där. Det låter sjukt, men jag vill jättegärna vilja det. Allting är underbart på Chalmers, det verkar som en helt sjukt bra skola och Göteborg som stad lockar som fasen. Chalmers har också ett gott rykte på arbetsmarknaden när man är färdigpluggad. Chalmers är perfekt, MEN DET FINNS INGEt PROGRAM JAG VILL GÅ DÄR!! Dom har "Industriell Ekonomi", men jag vill läsa "Industriell Ekonomi Internationell" med tyska och det programmet finns bara på LiU (Linköpings Universitet) RÖV
Så Smarre, nu vet du! Och som tack för din medverkan drar jag till med en finfin länkning till din blogg!

En turistbild eller fem

NI GLÖMMER INTE TÄVLINGEN VA? AVSLUTAS IMORGON

Det händer bara mig, bara mig

Hur många gånger hinner Ellen faila på en dag?

1. Pratar under uppropet så tycker jag att jag hör mitt efternamn och skriker högt "ja! Sa ni mig?".. Alla skrattar och den verklige Oskar ger sig till känna.
2. Missar när klockan slår 11:11 den 11/11-11, och TRO MIG när jag säger att min vän Saga Har varit helt åt helvete sur hela dagen pga det
3. Ramlar i trappan, pladdask handlöst ner på knäna
4. Tappar bort iphonen inne i världens största samling "fysikaliska leksaker" och den var JÄTTEBORTA aslänge
5. Frågar världens snyggaste kille vad dom ska göra ikväll. "vi vet inte.." följt av ett dialektpräglat "nidå?" SOM LÄT EXAKT SOM HEJDÅ. Jag ba: hejdå! Snyggve levererar en ytterst konfunderad min och går därifrån
6. Lämnade spriten hemma hos min fadder och försökte åstadkomma något med en Pripps blå lättöl vid middagen istället. 2,2 var lite klent tillome för mig. Fanfanfan


Det är fan omänskligt

Tåget går från Forserum 05:55 imorn, och eftersom jag behöver mina 8 timmar så måste jag gå och lägga mig... för typ 2 timmar sedan. Fan. MEN TAGGA GÖTEBORG! Jag ska vara på Chalmers (jag har förstått att vissa inte vet vad Chalmers är, jälla puckon tryck här), det kommer bli fett och imornkväll (fredag) är vi inbjudna till sittning, som tydligen är någon fin middag eller något. SCARY SHIT men galet kul!

Förrförra gången jag var i Götet såg det ut såhär:



Klänningen jag kommer sitta i (1. Jag är tjej så jag får lägga upp halvkassa outfitbilder. 2. Ja jag vet mitt rum är åt helvete stökigt, den som kommer o städar får en länkning :*)


Frågan är hur mitt tandkrämsskvätt kan ha skvätt hela vägen in till spegeln i mitt rum från badrummet
EEEELLLEER?


Ps. Jag är seriös med att jag länkar den som städar. Hör av er!! Ds





Kom igen nu Adam, dags att vinna fler tjejprylar!

TÄVLING PÅ G!


Okej, nu improviserar jag lite här, har kommit över ett perfekt pris men har ingen tävlingsidé..
Nåå, jag har ju redan testat era paint-skills och jag vet hur grymma ni är på att knäcka mina rebusar.. jag kan ju inte ha en win-win-tävling eftersom det bara finns ett pris... 

HAHAHA ÅÅÅH NU VET JAG!! Tills på onsdag (när detta inlägget publiceras) ska jag ha trixat ihop en fan-page på Facebook. Alla ni som älskar min blogg mer än ni älskar er själva får (först och främst skaffa FB för annars tänker jag inte ge er nått jävla pris, och sedan) gilla den här fan-pagen!

Såhär tävlar du alltså:
1.
Gå in och gilla Inadequacy på Facebook (tryck på länken för att komma direkt till sidan)
2. Kommentera det här inlägget och säg en sak du gillar med dig själv. Det kan vara vad som helst! Är du supergrym på fiol? Har du världens snyggaste rumpa? Gillar du dina smilgropar? Skrattar du ascoolt? Är du snyggare än din tvilling? TELL ME!
Om man gillar sina tånaglar och skäms för att berätta det i en kommentar som alla kan se så kan man maila om man vill ([email protected])

Man måste genomföra både 1 och 2 för att vinna, och jag väljer den jag tycker har bäst motivering till nr 2, alternativt så lottar jag!





Själva ringen man trär fingret i är inte stel utan utdragbar, så den passar i princip alla (om man inte har spaghettifingrar typ)



Om du som tävlande bor långt åt helvete bort från mig så får vi väl lösa det om du skulle råka vinna!

Detta gör att jag köper gillare till min fan-page (hihi I'm so evil), samtidigt som ni kan vinna en ring från Style by Tyra! Jag fick ringen på köpet när jag handlade en annan ring och lip plumper där, men eftersom jag bara använder smycken i silver så har jag inget som passar till den. (And let's face it, I'd never give you anything I like!!!)

Tävlingen avslutas påååå.. söndag drar vi till med! Hit me :)









DAGENS FRÅGA




Svar: Shortsen köpte jag på BikBok förra sommaren, tvivlar på att dom finns kvar. Jag gav bort mina som pris i en tävling för ett tag sen, om du hade varit lite tidigare (DVS LÄST MIN UNDERBARA BLOGG MER) hade du kunnat ha chans att vinna dom!

That's what I call instant carma!

Bloggen tackar så mycket för komplimangen, och jag kan passa på att tipsa om att jag snart drar igång en tävling där man kan vinna en ring från Style by Tyra, så fortsätt läs fifan

So long suckers, engelskaplugg på G!

Mina öron mår bra igen

Nej, dom har inte haft öroninflammation. dom har vart i Norrköping och lidit av att folk säger saker som "tjuta" istället för gråta. Makes me wanna tjuta! Hehe nejdå, besöket hos Frida gick skitbra och det var askul med tanke på att vi inte träffats på.. typ 11-12 år. 

Norrköping som stad var skitkonstig. Skitkonstig på ett jävligt bra sätt. Dom hade Ben & Jerry's KULGLASS!! (dock var det stängt nu men ändå)



Dom hade dessutom Frida och Hanna Åhman


Och SPÅRVAGNAR!! I lördags gav vi oss ut på spårvagnssafari och jag fick åka både gamla och nya spårvagnar samt trycka på stopknappen.



Jag in action



Frida spelar världsvan

När Frida råkade nämna att Tyras butik fanns där så höll jag på att ramla av bussätet (ja vi åkte lite buss med hehe), och dagen därpå droppade vi en visit!








Inne på Style by Tyra köpte jag en dubbelring i form av en pistol, samt 2 läppcerat vars uppgift är att göra läpparna lite fylligare men som gör SVINONT. Ett tips är att inte äta godis när man har tjock-läppsylet på för då svider det i hela munnen
Som höstpresent skickade dom med mig en extra ring, vilket ju inte satt helt fel. Visar den kanske senare för jag ska eventuellt dra igång en tävling snart..

Köpte även en dubbelring med ett kors och ett ugglehalsband, dock från Gina.






Inne på Carlings gick jag in i ett provrum, och halvnaken och förvirrad hör jag någon säga:
- ursäkta skulle jag bara kunna få ta mina kläder?
FETT PINSAMT

Anyways, köpte tröjfan och här ser ni inte hur den ser ut


I samband med firandet av Fridas mamma har jag även träffat hennes mormor, morfar, farmor, farfar, morbror, morbrors fru och kusin, vilket ju innebar en jäklans massa fika och mat hehe SO ELLEN STYLE. Köpte även lösgodis för sammanlagt 70 kronor som är helt uppätet. Och på tal om mat käkade vi tacos till frulle en dag



Och Spicy Hot till lunch. CP-GOTT!!


Och nu idag åkte vi förbi Marieborg/Herstaberg, och kollade på huset där jag och mamma bodde när vi bodde i Norrköping

Så ska sova HEJ




Vill du bli vinnare av en alldeles egen fuling?

Gör så här!

1. Se till att du har mitt nummer, för inte fan tänker jag punga ut det till en massa randoms!

2. Skriv ett sms till mig där det framgår vem du är

3. KLART!

Som tack för ditt bidrag till Ellens telefonbok kommer du att erhålla en Dagens Fuling tagen med ingen mindre än Iphone 4 á la Ellen!


OBS: Alla vinner. WIN-WIN!!

Back on track like never before!

Jag är tillbaka på banan och det känns såhäääääääääääääääääääääär bra!



Det är en Iphone 4, men om ngn frågar kommer jag lätt säga att det är 4s för dom ser ju likadana ut hiihihihihihihi

RSS 2.0