gymmade ju så måste äta nu

Jonna köpte mango o physalis, jag köpte en chipspåse & dipp hihihihihi kolla jag är en kines och en kvalsterunge och jonna är bara jätteful

Aldrig får man äta sig mätt :(


"OMEN DUUUU! HUR MÅNGA ÄTER DU EGENTLIGEN??"
- SVINGOTT

Belöning är bra

Hade fysikprov idag som ni sjäälvklart redan hade skrivit in i era kalendrar. Var självmordsbenägen när jag entrade provsalen, men 3 timmar, lite blod, svett & tårar samt en utrymning till följd av brandlarm senare så kan jag säga att det gick MYCKET bättre än väntat. ONÖJD TJEJ BLEV NÖJD TJEJ OCH BELÖNINGSSHOPPADE NYA ÄLSKLINGAR

Orsaken till min frånvaro

Jag har haft annat att göra än att blogga. Till exempel så har jag:

*
Badat naken i Vättern



* Missat nattbussen (det går 2 bussar i veckan till Forserum. Missar man dom är man körd.)



* Syndat



* Biktat mig



* Förberett mig inför min död som kommer inträffa på torsdag
(fysik B-prov)

* Bytt ansikte med Marcus


*Mailat med KTH (kungliga tekniska högskolan) och försökt övertala dem att skaffa det programmet jag vill gå så jag får gå i Stockholm sen




* Varit på bio (samt haft popcornkrig i Filmstaden) med Elias och sett Friends with benefits. Cp-bra film! sesese!



* Trotsat skolmaten



* Försovit mig och därmed missat HELA mitt möte med Stadsbyggnadsnämnden



* Fått min kallelse till Högskoleprovet


* Bokat biljetter till destination Norrköping och Frida AKA barndomsvän! Kommer bli fett!


Och imorgon ska jag posa i min nya (inte lika fin som min gamla) ED-tisha och predika om varför alla 96:or ska välja Natur!

(jag i min gamla ED-tisha)


(jag som 96:a
(dvs när jag gick i nian))




2 månader med min Anton ♥

Du läste alldeles rätt, idag är min och Antons 2-månadersdag, och det känns helt underbart roligt och mysigt (A) Är så himla glad att jag och Anton har funnit varann, och det allra bästa är att vi går i samma klass så vi träffas jättemycket och så och vi kan stötta varandra när vi blir mobbade pga vår ålder :)) Men nu är det alltså bara 2 månader kvar tills dagen D är kommen, dvs JAG OCH MIN FÖDELSEDAGSKOMPIS ANTON FYLLER MYNDIGA OCH DÄRMED ERHÅLLER DET NÄST MAXIMALA MÄNSKLIGA VÄRDET SOM GÅR ATT HA!! (man är ännu lite mer värd dagen man fyller 20 och kan knalla runt och shoppa på systemet). GAAAASH FATTAR NI HUR JÄVLA MYCKET MITT LIV KOMMER SUGA DESSA 2 MÅNADER?!?!?!? age kills slowly som min gode vän Ed Hardy skulle sagt!

Den absolut enda bilden på mig och Anton bortsett från klassfoton. Fäktning FTW! 2010 FTW!

I'd sniff it if I didn't know it'd make me sneeze



Självklart snackar jag om curry!
Kryddan curry har 5 användningsområden:

1. Den gör så att kyckling smakar godare

2. Den har gett upphov till ett av tidernas mest framstående musikaliska mästerverk



3. Den gör sig utmärkt tillsammans med pyttipanna. Pyttipannan luktar jättegott med lite curry på sig! Dock påverkas inte smaken ett jävla skit men jag äter med näsan så lev med det

4. Den påminner om saffran för det är samma färg (röd curry finns inte)


Det här är fan anledningen till att jag bloggar

Tävlingen är avslutad, och jag är helt fascinerad av hur kreativa alla bidrag är! Hahahah detta är definitivt den bästa tävlingen jag har haft, sjukt kul att se att folk faktiskt lägger ner tid och energi på att skriva mitt namn.. hahahha!
Men hursomhelst, här nedanför ser ni samtliga bidrag som inte vann.


David Kallin:



Timmy Pettersson (Dansken):


Maria Borg (♥!!):




Anton Geijersson:


Carmen (carmens blogg) :



_____________________________________________________________________________________________

Och så till det vinnande bidraget, det mästerverket som utan tvekan föll mig i smaken och som beskriver mig helt och hållet! Vinnaren av mina USA-shorts är ingen mindre än Adam Kämpe och KOLLA HUR JÄKLA SKILLAD KILLEN ÄR PÅ PAINT!!







______________________________________________________________________________________________

Seriöst, den här bilden åker dirr upp på Facebook!!


Stort tack till alla medverkande, älskar er lite mer än alla tusentals andra läsare

Bilden är cp-redigerad så tro inte på den

Imorgon avslutas tävlingen om de berömda USA-shortsen, länken till tävlingsinlägget har ni här

För din skull. För min skull. För allas skull.

Det är sällan jag ber er om saker, right? Men nu är det så att jag vill att ni trycker på den här länken nedan. För ni vet lika väl som jag att min blogg är den bästa som någonsin funnits och det börjar bli dags att göra det offentligt.

http://www.bloglovin.com/blog/2209700/inadequacy


Som tack för hjälpen ska ni få se hela min hjärna genom mina gigantiska näsborrar


Dagens Fråga

Eftersom det i kommentaren finns ett frågetecken så ser jag det som min plikt att besvara frågan

Svar: Nej Danny D, mjölk är inte underbart

Kom igen nu tjejer!

Det finns vissa saker här i världen som jag tycker är cp-onödiga. Vissa är ju självklara, t.ex krig, att bo i Forserum, att betala en krona för platskassen på Konsum etcetc. En annan grej jag tycker är cp-onödigt är ATT JAG VERKAR TVINGAS GE MINA SHORTS SOM VINST TILL EN KILLE EFTERSOM DEN ÖVERVÄGANDE MAJORITETEN BLAND DELTAGARNA ÄR KILLAR!! Jag hoppas innerligt att ni tjejer sitter hemma och finslipar på detaljerna och att det är därför era bidrag inte har trillat in i inkorgen än, annars blir det en lose-lose situation. Ni vill ha shortsen, killarna vill se er använda shortsen.

Alla bidrag jag har fått hitills har varit helt stört underbara och jag kan inte föreställa mig att folk lägger ner sin dyrbara tid på att skriva mitt namn! XOXOXXOXOXOXOXOXOXOXO

helveteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ångrar näääästan att jag ger bort dom. nästan.


Världens bästa medicin ♥

Jag hatar verkligen mjölk, alltså jag kan faktiskt inte komma på något som är äckligare än att dricka ren mjölk och jag har inte gjort det på 2 år, och då skulle jag bara testa om jag gillade det (vilket jag såklart inte gjorde). Problemet är att mjölk är massa bra för skelettet säger mamma. Mammas ord är lag och därför får jag ont i benen när jag springer. Dom senaste dagarna har jag varit tvungen att stanna och halta hela jävla vägen hem, vilket ju bara ser helt cp ut med tanke på att jag bara är 17 och redan går som en kärring. Sen får jag jätteont när jag ska sova också, hela benen har huvudvärk typ.. det känns nästan som växtverk, fast skolsköterskan säger att jag inte ska växa mer. Skolskötersans ord är lag och därför antar jag att det måste vara att mina ben har huvudvärk.

mamma säger drick mjölk ellen annars kommer dina ben gå av

jag säger nej mamma för när jag känner smaken av mjölk känns det som att jag ammas av en kossa och jag gillar inte djur

mamma säger drick oboy ellen då smakar mjölken inte mjölk, då blir dina ben hela och du slipper suga på en kossas tutte

okej säger jag. för jag gillar oboy. oboy smakar choklad och jag gillar allting som smakar choklad



Jag i mitt rätta esse, med en tyskabok i handen och en liter oboy påväg ner i maggen

Paintmästerverk + TÄVLING!


Japp, som ni förstår så är jag en glad själ just nu, så då tänkte jag dra igång en tävling! Eftersom paint är mitt absoluta favoritprogram när det gäller redigering osvosv, så kommer tävlingen sätta era paint skills på test!

Såhär tävlar du:
Tävlingen går ut på att skriva mitt namn så snyggt man bara kan i Paint. Färger och övrig dekoration avgör man själv om man vill ha med eller inte, och man får också välja om man vill skriva t.ex "Ellen", "Ellen Einarsson" eller "världens bästa bloggare" eller vad man nu tycker blir snyggast!

Dethär vinner du:

NEJ,
det är inte min rumpa man vinner, utan USA-shortsen som pryder den! Har använt dom typ 3-4 gånger och kameltå-effekten de medför har nästan delat mig mitt itu. Storleken är XS, men får min rumpa plats så får fan allas rumpa plats..

Maila in era bidrag till: [email protected]

Tävlingen avslutas på söndag!!

Maggio kirrat, dirr kabom dash dish

Den 25 November smäller det i Huskvarna Folkets Park


Suger det så spyr jag

Festfulingen number one, fosho

Scary shit, från klassfesten hos Linn!

När Facebook förgyller min dag.

Min mamma la upp denna som status på Facebook, och eftersom jag för tillfället har svårt att producera läsvärda blogginlägg så tänke jag att jag klipper hennes status rakt av! Den som inte läser är CP för helvete va bra den är!!

 
En liten pojke kommer in i köket för att äta frukost. Eftersom han bor på en bondgård frågar hans mamma om han gjort sina morgonsysslor. - Nej, inte än svarar pojken. - Det måste du göra innan det blir frukost, säger mamman. Pojken blir sur, så när han matar kycklingarna sparkar han till en av dem. Han gör samma sak mot korna och samma sak mot grisarna. Pojken går sedan in för att äta sin frukost,......,,,,,,, och på bordet står endast en tallrik med flingor framdukad. - Varför får jag inte bacon och ägg? frågar pojken. Och varför får jag ingen mjölk till flingorna? - Jag såg hur du sparkade till en ko så därför får du ingen mjölk svarar mamman. Jag såg även hur du sparkade på en kyckling och en gris och därför får du inte ägg eller bacon heller. I samma sekund kommer pappan i familjen in i köket, han får syn på en mus som han sparkar till. Pojken tittar då upp på sin mamma, ler sitt största leende och säger: - Ska du eller jag berätta?

Hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Mamma in action:



Sådan bästis, sådan bästis, eller hur säger man?

Dagens fuling gästas idag av Jonna Sörbäck, och det är egentligen ett under att hon inte har gästat oss fräns nu! Bilden är för övrigt tagen hemma hos Forsum där festen var i fredags, och brillorna är dom snyggaste jag sett

RSS 2.0