Nyårsfix med Eli & Kynti!

Yeeaaah! Jåni gästbloggar på Ellens kickass-big-famous blogg! Fan vad taggade vi är , kvällen kommer bli awesommmmme! PUSSSS :**:*:*:*:**:*:* ;

Nyår 2010

TJA TJA BLOGGEN! Just nu känner jag mig oerhört überteknisk.. du tror det är nyårsafton, men egentligen är det julafton. Haha nejdå, men idag (24/12) provar jag att göra tidsinställt inlägg för första gången EVER. Haha, fett ballt. Jag hade inte direkt något viktigt att skriva (detta borde man kanske inte säga som blivande storbloggare, men jaja, nu vet ni iaf), så jag tänkte att jag gör väl som alla andra fjortisar och lägger upp dagens outfit.
Nu kommer Linn bli arg på mig. Linn hatar dagens outfit. Linn hånar dagens outfit på sin blogg. Haha too bad. Här har ni Linns blogg förresten. Heido.

Gaaash! 6 timmar kvar!

Chilla grillen, allting är inte mitt! Den övre hälften är Jonnas, eheheh. Detta kommer bli en fiin kväll :'D

Finbesök ♥

Idag kommer Lisafisa hit och firar nyår med oss! :)
Jag råkade sno den översta bilden från Facebook, men det gör nog ingenting! (:

Paramore - Misery Business


Jonna ger mig dåliga idéer

Jonna försökte visa mig en massa finesser till bloggen nyss, men jag tror det var en dålig idé att försöka lära mig. Nu fick jag för mig att jag skulle kartlägga min blogg, men jag vet inte riktigt vad det innebär. (det här inlägget gör jag bara för att jag måste länka någonting i ett inlägg för att kartläggningen ska fungera. Ledsen om du trodde att jag hade någonting viktigt att säga. Haha. Men imorn har jag massor med viktigheter!).


Jag har placerat min blogg i Jönköpingbloggkartan.se!

JAG KIRRADE DET!

Jag har inbyggd cam på min lap top, men har aldrig fattat hur man använder den. Men nu provade jag att ladda ner något program (fråga mig inte) och det funkade! Jag känner mig sjukt skillad, och jag kommer troligtvis kötta sönder er med egobilder av sämst kvalitét framöver. Vi får väl se när jag tröttnar!

Taggar sönder!

Imorgon är det nyårsafton, fatta! Det kommer bli fett! Idag ska jag prova att volymtånga + våga håret och se hur det blir, och om det skiter sig så kör jag på platt hår imorn. Så, anteckna.
Här kommer lite bilder från nyår förra året:
Marcus, Isak & Jonna

Jag fixade Jonnas hår med vågtången från OBH Nordica

Vi (Isak, Moa, Jonna, Marcus & jag) käkade hos Moa innan vi drog vidare.

Ju senare det blev, desto sämre blev kvalitén på bilderna.. haha, så vi stannar där ;) Ska se till att få grymma bilder imornkväll, så kommer det upp sen någongång nästa år!

Förlåt för dissen igår..

Jag var barnvakt! Eller, jag skulle vart det, men det blev bara så i typ 20 minuter. Lättförtjänt 100-lapp? Jo man tackar!

VARNING

Om du är kille så måste jag be om ursäkt redan nu för att jag kommer att beröva dig 5 sekunder av ditt liv genom att lura dig till att se det här inlägget, vars innehåll du inte överhuvudtaget bryr dig om. Ledsen för besväret.
Ville liksom bara visa hur naglarna blev (och hur utomordentligt snygg jag är i ansiktsmask).

1 lager baslack, Viva la Diva
2 lager blått, Make Up Store
2 lager glittrigt, Mavala
1 lager top glaze, Mavala

Snyggaste jag sett på länge!

Haallå! Idag blev det stan med Johan och Anton, de bad mig ta en bild på dom, och jag gick självklart med på detta. Jag är lite besviken på mig själv för jag skulle inte köpa något, men det blev ett par tights ändå (alla vet hur ett par tights ser ut så det blir ingen bild, tyvärr...............). Men jag är mest besviken på Anton, den bortskämde jäveln vars pappa troligtvis kommer att betala en jacka för 3499 åt honom. Jäkla skit. Men AJA, det var trevligt i alla falllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :)

Ni kan kalla mig pokerkungen...

Jag ägde ut Johansson, Patrik, Samuel, Jonna och Andersson igår, knäckte dom på mitten skulle man kunna säga..
Viktig information: alla bilder förutom första och sista är smygbilder.

Invigning av fetaste kategorin!!!!!!!!!!!!!!!

(alla älskar snörena på den vänstra bilden, oj så fint)

Poker med järngänget

Var i stan idag som ni kanske förstod av det senaste inlägget. Visar vad jag köpte imorgon, kanske, om jag pallar, och om jag inte är på antifjortishumör, för då orkar man inte med såntdärnt bullshit :). Ikväll verkar det som att det blir poker med boysen (och Jonna), men vi får väl se om dom får tummen ur röven!
Bilden är från en gång i somras när vi körde poker, Jeppe klädde ut sig till självmordsbombare och vi höll på att dö av skratt, sjukt värt! (Han har tejpat fast mojito-burkar och virat in sig i en sladd, om det inte syns så tydligt, eheh, avtryckaren är en mobil, tror jag..)
PEACE OUT

SCORE!

HAHAHAHAHHA ÅÅÅÅÅÅH, JAG ÄR JÄTTEGLAD !!!!!!!! Jag har idag fått min allra första kommentar, HAHAHAHHAHHAHAHA, och den var JÄTTEoseriös, MEN JAG BLEV SÅ GLAD SÅ GLAD! Jag kommer sååå tjäna pengar på det här!

- Det man inte fick av tomten får man köpa själv.

TJA BLOGGEN. Idag ska jag slösa pengar, det är jag bra på. Jag önskar att allting var så billigt som Åhlens mudmask, då hade jag varit rik. Men så är inte fallet, och det är väl socialismens fel (jag vet inte riktigt vad socialismen är så jag vet inte om det är deras fel).
Det känns så värdelöst att skriva hejdå i slutet av alla inlägg, så jag skiter fan i det nu!


Saga din jäkel

Vissa saker stör jag mig på, till exempel den här filuren ovanför. Hon är alldeles för långt bort, och har varit det alldeles för länge! Kina, Borneo, Malaysia och säkert en massa andra ställen som jag inte kommer ihåg! Och du missar ju en massa saker med.. klassfesten, min fest, nyår.. och så är det massa grejer som jag måste berätta som jag har glömt.. plus att du kommer vara brun när du kommer hem din sate :(. Och sen kommer jag säkert åka på stryk för att jag snodde den här bilden från din externa hårddisk med.. livet vill mig ont.
Jag vill åka utomlands nu!

Den 26 december - Hos Ella

Heeeeej
Idag har jag vart Nässjö hos min lillasyster och hennes mamma (eftersom du är inne på min blogg så antar jag att du vill veta vad jag har för mig.).
Bonusmorsa och lillasyster, därja!
Jag fick världens finaste... grej, av Ella i julklapp! "jAG eLSKARD ej: jëtëmmyke eLLeN" , haha, sjukt duktig på att skriva ändå ju!
Jag tog på mig ansvaret för att lära Ella att åka skridskor.. för jag är ju så grym själv.. Himla kul att bli förbisvischad av 2 andra sexåringar, damn vad grymma dom var!
Om du tycker jag ser ut som en svullen potatis så skulle du sett innan jag gjorde den svartvit.. GASH!
Såååå heido

Dagens fråga # 1

Eftersom så många (inte en endaste jävel) har frågat hur jag ser ut när jag får ett skrattanfall, så tänkte jag att jag kunde vara hygglig och visa er en 3-stegsmall.

1. Först ser det ut som att jag har jätteont, som att jag lider på riktigt. Och samtidigt ser det lite ut som att jag snart ska spricka.


2. Här kommer kanintänderna fram, och av ren reflex flyger handen upp i ett försök att dölja dom. I steg 2 blir det även ofta så att jag illglor på något, och spärrar upp ögonen. Sånt är livet.

3. Här har min fantasi antagligen fått mig att tycka att det roliga är ännu roligare, och då kommer de rynkiga bulldogsögonen fram av ren förvåning över hur konstigt jag tänker. Nu tror du att jag har kommit till maximipunkten för min skrattcykel, men icke...

4. Vid det här laget har de flesta andra (förutom Jonna) slutat skratta, och då ser jag det som min högsta prioritet att få dem att skratta igen. Och det som ligger närmast till hands i ett sånt tillfälle är ju såklart att improvisera fram något som skulle få mig att skratta, till exempel en schysst min. Jag önskar att fler folk kunde göra så fula miner som mig. Vi skulle haft så kul tillsammans.

5. Minen gick inte hem, vilket resulterar i ytterligare lite pinsamhet från min sida, vilket i sin tur är anledningen till att jag vänder mig om. Vanligt för steg fem är också att jag får konstiga blickar från folk som börjar undra vad som är felet med mig. Grejen är att jag är sånhär. Mamma säger att det är helt OK.

6. Tillslut somnar jag, eller blir i alla fall väldigt trött. Det tar på min energi att skratta förstår ni. Damn vad trött jag blir. Haha. Det tragiska är att min humor blir ännu mer fucked up när jag är trött, men det tar vi en annan gång. Nu ska jag duscha! Hoppas ni tar till er av det här inlägget, det är vad jag skulle kalla... kunskap för livet. Ungefär.

Idag svek jag min vän. Min vän förlät mig.

Min vän heter Jonna. I morse (25/12) sa hon en sak till mig. I kvällse (25/12 -> 26/12) glömde jag bort att det var hemligt, och sa det. Men min vän förlät mig. Jag blev så glad så glad över detta, att jag log, och sa: vad bra (jag skrev inte så bara för att det rimmade, det var verkligen så jag sa!). Men i alla fall. Sen pussades vi och blev sams igen. pheeeeeew. Det där kunde gott riktigt illa, ni ska bara veta vilket temperament den däringa Jonna har. Ojojoj vilket temperament.
Men nog om den fjanten. Nu ska jag sova, massor. Klockan är 04:41 och jag är riktigt stolt över att ha hållit mig vaken ända tills nu.
Gonatt. :)

Dagens citat går till Patrik förresten, han sa såhär: En dask säger mer än tusen ord.
Hahaha, shit vad jag garvade! Patrik är biff, jag ska minsann visa er någon dag.

Aja, ville bara säga det, gonatt!

Chipsmos på 10 sekunder!

Igår fick jag chips av mami, eheh, och nu tänkte jag lära er hur man äter chips med sked!

Ingredienser:
En oöppnad chipspåse
En sked, helst med långt skaft eller vad det heter
Så här gör du:
Sätt ugnen på 225 grader.
Mosa chipsen brutalt i cirka 2 minuter, utan att öppna påsen.
Hämta en sked i översta kökslådan.
Öppna chipspåsen
Stoppa ner skeden
Fiska upp några smulor
Stoppa skeden (med chipssmulorna på) i munnen
Tugga vid behov
Svälj

Glimtar av 2010

Enjoy!
Vi gjorde tequilashots
Vi drygade oss i Jönköping

Susie fyllde arton!

Midsommar :)

Falkenberg med 6-packet (Jag, Markus, Moa, Isak, Marcus och Jonna)!
Falkenberg!

Påsk!

Marcus/Johansson/Tosse/Paradise fyllde 17, och gjorde en faceplant i tårtan som jag och Jonna gjorde till honom!

Åkte till Falkenberg igen, fast med Linn, Joel, Saga, Olof, Jakob och David!

Jag och Linda (t.h) åkte till Eksjö och medverkade i Cazzi Opeias (t.v) musikvideo till låten Oxygen.
Bilden är ursprungligen från Smålandstidningen tror jag. Linda står till höger om mig!
(Det ser ut som att jag pillar mig i rumpestumpen. Men det gör jag inte. Hahaha.)

Jonna fyllde 16 och hade "tjej"kväll!

Min kusin Lukas döptes, av ingen mindre än min morfar (hans farfar).

Lejla och Julie hade 17-årsfest (maskerad)

Linda hade tjejkväll när hon fyllde 17, och temat var sommar!


Damn vad långt det blev.. nu får det räcka! Bilderna är absolut inte i ordning, utan allting är bara slumpmässigt taget så det är lite hullerombuller :).

Bell och Dite

Bilden till vänster är från 2009 och den högra är från 2010, och hundarna (Shetland Sheepdog) är min brors. Sjukt söta!

www.junkyard.se

Ojojoj, manchesterbyxor? För killar? Killtisha? JARRÅÅÅÅH!
En gång för längesedan satt jag, Linda och Jonna hemma hos linda och pratade, och vi försökte komma på ett plagg som vi aldrig någonsin skulle kunna ta på oss. Om jag minns rätt så sa Jonna byxor med hög midja (eller?), och jag tror att vi alla var överens om att manchesterbyxor verkligen var det fulaste man kunde ha på sig. För 3 timmar sedan skulle jag fortfarande hålla med om det.. men alltså.. jag tror fan det kan bli coolt! Jag antar att ingen håller med mig, men jag tror nog att jag skiter i det :)

Jag presenterar stolt...

..min första besökare på den här bloggen, nämligen Gurra (SE RÖD "RING" och pil.)!!
Nu var ju egentligen min kära B-vän Jonna allra allra först, men hon räknas ju såklart inte, för hon är så jääävla galen! :)
De andra snyggingarna på bilden går under alias Lacce (bara jag som kallar honom det) och Pele!
Bilden är för övrigt två och ett halvt år gammal, så jag tänker inte ens försöka skämmas över min porriga min :)

God Jul!


Tänkte inviga bloggen med att önska alla läsare (alltså inga eftersom bloggen är lösenordsskyddad) en riktigt god jul! Det är COPYRIGHT SOM FAN på bilden bara så alla (ingen) vet.. om ni tyckte det var coolt med pepparkakor så får ni väl fixa det själva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0