Medarbetarundersökning

Hela världens befolkning vill nog veta vad jag har för mig såhär på kvällskvisten. Jag fyller i en utvärdering om hur jag trivs på jobbet. Jag trivs väldigt bra i the land of cheeseburgers.





Tjo Bloggis, hade skolfoto idag

Expressbild.se får av mig 3 av 5 rakblad. 3 rakblad är ganska generöst med tanke på att dom alltid tror att min klasskompis Juan heter Sebastian. Men idag hörrni, så lät fotografen mig göra fula miner på mina enskilda kort. Det borde egentligen få mig att ge Expressbild 5 av 5 rakblad, men fotografen lurade mig förstår ni. Han sa:

     - hehehehehehe, kan du inte se normal ut på en bild i alla fall?
     - okej då *tar in tungan och slutar se i kors med ögonen*

Sen efter att han tog bilderna så vägrade han välja någon av dom jag gjorde miner på :(

Men jag har redan förlåtit honom lite, för han kom från Norrbotten och det var jättesynd om honom när han pratade :/





Gillar denna bilden, är så hårig i ansiktet

Kan man kalla detta för shopping?

Jo jag tror nog det, så det får helt enkelt hamna i "köpa köpte köpt"-kategorin! 

Nu undrar ni säkert vad jag snackar om.. men det är nämligen så att jag har kommit på en idé som går ut på att jag köper läsare! Jag har en massa saker som jag inte använder, de flesta är visserligen mindre värda än ett myggbett, men jag kan ju köpa lite läsare genom att ha dom som pris i en del av mina rebusar och andra tävlingar! Det var skopriset som gav mig idén, och helvete vilken win-win-situation det blir!

Såå, jag ska rota fram lite patetiska grejer som jag inte använder och sen drar jag igång någon tävling eller 2!

(ta inte detta på allt för stort allvar, jag har en tendens att lova att fixa massa grejer i bloggen som jag sedan glömmer bort totalt eller bara ger blanka fan i)
herregud, detta blir "allmänt", "köpa köpte köpt" och "dagens fuling". ALLT I ETT IDAG, JOBBIGT LÄGE

Return of the monster burger

Hej bloggen! Idag hade jag matte D-prov. Som ni hör på bokstaven D så var det det svåraste jag varit med om i hela mitt himla liv. Så jag, Saga och Maria bestämde oss för att tröstshoppa lite. Saga skulle inte köpa någonting, men ut från Carlings kom hon minsann med en kasse värd cirkus 1000 spänn. Snacka om att suga på oshopping!

Jag köpte tröjan som ni ser på bilderna. Är så sjukt nöjd att den dagen jag gifter mig vill jag spatsera fram till altaret i endast denna. Tycker inte det är mer än rätt att McDonald's-lönen går åt till kläder med hamburgertryck, helt klart bästa köpet på längelängelänge (förutom Zipperallen som jag sover i VARJE natt).

Förutom hamburgertröjan köpte jag även:
  • Vitt brottarlinne (har redan ett exakt likadant men åt apelsin med det en gång och tänkte att jag lika gärna kunde torka fingrarna där eftersom tvättmaskinen löser allt sen. jag tänkte fel)
  • Nylonstrumpbyxor (kommer verkligen inte på något att skriva om dem. eller jo! det var nog snarare ostrumpbyxor för dom hade ingen strumpdel eller så)
  • Gina-Undisar (köper alltid likadana i olika färger. har numera svarta, vita, rosa, annan rosa, turkosa, grönblåa, beiga, tredje rosa, blågröna, röda och blyertsfärgade spets. åh älskar min samling!)
  • Svarta jeans (har redan ett par svarta jeans men jag kom på att jag behövde ett par vars gylf inte spenderar hela sin uppdragna tid till att åka ner)
JAPP, jag fann det absolut nödvändigt att visa 3 bilder på samma sak!

Geometriska maträtter

Mat har former, och det är jätteviktigt att kategorisera maten efter vilken form den har så att man inte äter mat av samma form flera dagar i rad.

Radiärsymmetriska livsmedel (skär rakt igenom på vilket håll som helst så har du 2 kopior): Pannkakor, falukorv (stekt falukorv, den får inte tillagas i ugn), pizza, hamburgare, kladdkaka, tårta, fjärilsmakaroner, vanlig korv, riskorn

Kubiska livsmedel: Pyttipanna (som man köper. inte skolans egna för den är omnigeometrisk) OFTA KOMMER INTE PÅ FLER

Globulära livsmedel: Bakad potatis, köttbullar, brysselkål, chokladbollar

Cylindriala livsmedel: Spaghetti, falafel

Omnigeometriska livsmedel (livsmedel som jag av olika anledningar inte kan kategorisera): Lasagne, köttfärssås, all annan sås, potatismos, skolans pyttipanna (den har fan alla former), wok, kyckling.

Vinnaren av min autograf är...

Timmy Dansken Pettersson!!


Det var alltså kattfan som skulle bort för att den äter kött (till skillnad från hästar, kängurur, kor, getter och chinchillor som är växtätare AKA herbivorer). Dansken kommer på lördag att erhålla sitt pris, för jag har glömt fixa kvitto. Som kompensation för den sena leveransen kommer han som en bonus även att få en gratis värdemeny på McDonald's (kupong hittad i mammas plånbok, "allt hennes är danskens" osvosv).

För dig som inte har äran att känna Dänish: Dansken heter Dansken för att han under en period av sitt liv har bott i Skåne.

Grattis!

_______________________________________________________________________________________

Tycker för övrigt att Marias svar var sjukt genomtänkt så det måste också publiceras:
Sjukt bra svar... här har ni deras blogglänkar!:

LÄNK TILL DANSKENS BLOGG
LÄNK TILL MARIAS BLOGG

POTTEN ÄR MAXAD, MANGE KOM IGEN NU!!

DETTA ÄR INGEN REBUS, MEN NÄSTAN!!!
Okej, såhär är reglerna: Massa bilder på massa djur. Vilken ska bort och varför? Glöm inte skriva varför, för annars går det iiicke att vinna. Och det kan inte vara någon jätterimlig anledning som ni tycker är jättesann för det skiter jag i. Det ska vara djurjäveln som jag tänker på och exakt den anledningen jag tänker på!!
Varför ska du vara med och tävla? Jo, för att ALLA som vinner får priset, dvs ingen jädra lottning! I potten denna gång ligger en autograf, och inte vilken som helst: MIN AUTOGRAF! Den kommer dessutom skrivas på ett McDonald's-kvitto, vilket gör den lite mer värd (marginell skillnad dock eftersom autografen i sig i princip är ovärdelig)
Det är tillåtet att rösta fler än en gång, men då i olika kommentarer för annars blir det pissjobbigt att räkna röster 

Tävlingen avslutas på söndag!

Aldrig.mer.shota.ur.en.djup.tallrik.

Det ballar uuuuuuuuuuuur
Lördagens klassfest var i övrigt en minnesvärd kväll (looool som om jag minns ett jävla skit)
Smal tjej har ätit pommestallrik, familjepizza, chips, cheese crunchers, toblerone, max-mat samt naturgodis i helgen. Och druckit saft. Och läsk. Blandat med varandra för jag tål inte läsk och jag gillar inte saft

DAGENS FULING

Dagen till ära fick det bli peddo-minen, lite småäcklande och ack så efterblivna ögon. Snea ögonbryn och skrämmande långt avstånd mellan knäna..
Synd att dubbelhakan döljs av Zipperallen.. attans va klockrent det hade vart annars

Plus minus noll, right?

Precis käkat lite chokladbollssmet, vilket jag inte ens var sugen på. Visst har man vissa saker man bara gör av ren reflex? Man har liksom en rutin att alltid göra endel grejer och då gör man dom utan att tänka efter ens! Så nu för att rättfärdiga mitt beteende tänkte jag jogga som fan (läs: jogga 10 meter, flåsa som en flodhäst resten av vägen) så jag kan äta mer chokladbollssmet imorgon!

I morgon är det helg, det är den första helgen på en månad som jag inte jobbar. En månad. Detta blir en kompensationens helg, oj vad jag ska kompensera för mitt uteblivna liv.
Den här bilden har ni säkert sett hundratusentals gånger innan, jag har det iaf men intefan har jag tröttnat på mitt snygga ansikte! Btw världens loser-fuling kommer upp imorn, hehe ska tidsinställa det nu dirr

Idag 16:56 kära läsare, hade bloggen Downs syndrom

Ja, du ser helt rätt, bloggens besöksantal är exakt detsamma som antalet kromosomer som finns att urskilja i DNA-strängen hos en människa med Downs syndrom. Och vet ni vad som är det sjukaste? Att det är kromosompar nummer 21 som har delat sig i 3 istället för 2 delar, och 12 är mitt turtal

Dock har du ju, genom att ha gått in och läst detta, förstört hela downs-momentet... din antiellensbloggjävel

Övning ger ej färdighet

Jag sminkar mig ungefär en sisådär 6 gånger i veckan. Maskara kanske 4-5 gånger i veckan, och har gjort detta sen jag gick i typ 4:an. Och ändå ser det alltid ut såhär när jag är klar med maskaran:
såhär sne \

Dumpad av min egen bror..

________________________________________________________________________________________

Nu till lite viktigare saker: bloggen i allmänhet

Jag har vid ett flertal tillfällen bloggat om saker som redan statusuppdaterats på facebook, och, som nu, printat och lagt upp kopior på facebookgrejer. Detta måste för er kännas totalt jävla galet onödigt, för när jag länkar bloggen på FB så stiger siffrorna ungefär såhär mycket:
-Vilket med min matte måste betyda att ni som läser har mig på Facebook och därigenom många gånger redan har läst den printen jag lägger upp! Ojojoj, detta kallas bloggstrategi, och jag bearbetar problemet! Alternativen jag har i nuläget är följande:

1. Radera alla vänner på Facebook för att inte spoila för er
2. Sluta blogga om Facebook (yeah like that's gonna happeeeen)

Ber om ursäkt till er dammallergiker

Tänker ibland på att uppdatera men fy i helvete vad tråkigt det är, cp-jobbigt att ta bilder med
Idag har jag ätit, vart i skolan, käkat, åkt hem, intagit föda, facebookat, matat mig själv, läst tyskabok och konsumerat livsmedel. Ska snart ta en bit mat och sen blir det sängen

Konsten att skriva intressanta brev om relevanta saker

Hade en brevvän när jag var liten, Frida i Norrköping! (chattar faktiskt med henne just nu!) Hon skickade precis bilder på ett brev jag skrev till henne en gång för många många år sedan.. Jag kan verkligen inte ha varit en rolig brevkompis, ett drygt A4 med namn och siffror som förmodligen inte sa ett skit.. Men tyckte det var lite fint så jag vill ändå lägga upp det.

Pokémon och Stefan Liv var det bästa jag visste

Som 10-åring fattade jag ingenting om ishockey. Offside och icing var ord som jag ofta hörde det talas om runt omkring mig, men i Kinnarps Arena var min uppmärksamhet alltid riktad åt HV71:s målvakt. Stefan Liv. Min barndomsidol, min barndomskärlek, mannen vars nummer och autograf jag med stolthet hade på tröjan. Med ögonen på Liv genom varenda match såg jag knappt pucken om den inte befann sig hans plock, men vad gjorde väl det? Det var ju honom jag var där för, sålänge HV vann spelade övriga delar av matchen ingen större roll.

Jag hade en liten bok där jag klistrade in autograferna jag hade fått av HV-spelarna, och Han var självklart den vars autograf jag ville se när jag slog upp första sidan. Stefan Liv och jag på samma uppslag, på det första uppslaget. Det var det viktigaste.

Idag är jag 17 år, jag fattar fortfarande ingenting om hockey och jag har inte varit på en enda match sedan Liv slutade spela för HV. Mannen jag drömde om som liten finns inte längre. Det tog tid för mig att inse att planet faktiskt hade kraschat, att Han verkligen var ombord, och på minnesceremonin igår insåg jag att jag i princip satt på en begravning. En storslagen begravning med fler än 8000 andra sörjande. Jag, som inte ens kände Honom, gråter floder. Jag kan inte ens föreställa mig hur det här måste kännas för hans familj. Hans fru, hans barn, hela klubben, alla hans andra vänner, North Bank Supporters. Jämfört med alla andra känner jag mig knappt ens berättigad att sörja.

Men jag sörjer ändå, för Stefan Liv förtjänar att bli sörjd. Världen har gått misste om en mycket godhjärtad man, så mycket kan jag säga med säkerhet.

Zipperall

Den här trillade ner i brevlådan igår (Jag driver inte när jag säger brevlådan. Dom hade alltså tryckt ner den så gott det gick istället för att lämna den på posten som man brukar göra..) Men vad gör det?! Den är sjukt mysig! Jag önskar så att jag var sjuk så jag skulle vara tvungen att vara hemma och ligga och snora i denna hela dagarna.. eller att jag hade haft en pojkvän som precis dumpat mig för någon annan så jag skulle kunna äta Ben & Jerry´s, gråta och tycka synd om mig själv. Så mysig är den, Snyggerallen.
Varför är jag så ful för?

Finner inga ord

Väntar fortfarande på att dom ska gå ut på nyheterna och meddela att det varit ett misstag. Fullkomligt obegripligt
Mina tankar går till hans familj och anhöriga ♥

Umgås med min nya Ipod

Köpte den av Emma för 400 cash, lätt värt anytime dirr mode


BTW: Blev fett ägd angående förra inlägget. Deadline var 22:00 så inlämningsmappen var stängd. Fett gött!!!

Livin' on the edge


Ju meeera dom spottar på mig, desto fortare kommer jag att blommaaaaaa


fattar fan inte

hur fan får dom ut dom då????

LOVE YOU DONKEN


SERIÖÖÖÖST fattar ni hur cooolt detta äär?! Jag jobbar på donken, och min favoritlärare i hela världen heter Bengt. CP VAD KLOCKRENT!!!! Ska lätt äta denna imorn när jag jobbar!

RSS 2.0