Ron Pope; kan inte sluta älska den killen

If you were a stone


Whatever it takes


Tightrope



Ååh hela det nya albumet är ju cp-bra!!!!!!!!!!!

Just realized I'm best friends with a celebrity

Min bror (Ballén) kom hem från jobbet igår och visade mig fodralet till en film han hade lånat åt mig. Jag kollade på fodralet, och undrade vad fan Jonna gjorde där. Filmen heter Letters to Juliet och ERKÄNN ATT LIKHETEN ÄR SLÅENDE!!!
Amanda Seyfried - Jonna Störbäck
Tror det finns bilder på Jonna som liknar henne ännu mer, men gosh, det är ändå helt stört likt!!

Well, you all got totally screwed

Ärligt talat så googlade jag bara 2 bilder, helt utan en tanke på vad fan det skulle kunna bli. Det finns alltså inget rätt svar till den här rebusen, men ändå har ni lyckats komma på helt sjuka svar. Fattar ni hur ägda ni är?
Detta är helt klart den drygaste gissningen. Jag fattar för övrigt inte hur bakis kopplas till bilden, Adde förfaa-aaan..
Det mest klockrena svaret var det här, och om jag inte skulle lurat er så skulle detta nog vara rätt svar:

Dock vet jag inte vem som förtjänar den icke befintliga vinsten, E.O eller förvaltarn (AKA Macke & Okke)?


Groggy turning Foggy

VI SES I DIMMAN!



Och kom ihåg: Borta bra men helväck bäst!!


Hatar pepparkakor

Pepparkakor är så jäkla starka, fräter sönder tungan på en, värdelöst! Men ska kolla film och eftersom det är midsommar imorn så tyckte jag det passade sig rätt bra med lite pepper cakes (pepper cakes låter MYCKET bättre än ginger bread)

Ni får ha en trevlig midsommar och så hoppas jag ni konsumerar lika mycket alkohol som statistiken visar att det ska konsumeras på midsommar!
Ps, gillar att ögonen matchar tomtedräkten

Heheheheh, jag vet visst är dom!

Fråga angående body:sarna (vadfan blir det i plural? the bodies?) :


Svar:
De är köpta på H&M, 199:- styck kostade dom! Tack för frågan din anonyme jävel! Grejen är att om du bor i Forserum så kommer jag ändå se om du har på dig den så försök inte smita din fjant!



Öppna ögon är överskattat, okej?!

REBUS FO HELVEDE

I vanlig ordning gäller att ingen vinner någonting och dom som gissar drygast blir offentligt utskrattade! Med drygast gissning menas att den ska vara trolig men ändå jävligt långsökt, man kan alltså inte gissa hur som helst och förvänta sig publicitet i världens största blogg :) men det kanske ni fattar själva
Nåååå, vad kan jag tänkas vilja säga med det här fula collaget?

Gårdagens roadkill

Hittade detta lilla fjäderfät mitt på vägen när jag sprang till brevlådan igår (ja, jag sprang verkligen, det ryktades om att betygen hade kommit så jag fick lite bråttom). Hatar fåglar, fyfan vad äckliga dom är! Det första jag tänkte på när jag såg äcklet var "YES, en mindre fågel här i världen!!", men sen såg jag att hans kompisar åt på honom, och då tyckte jag lite synd om honom
Ska skriva i mitt testamente att om jag blir påkörd av en bil, då ska fanimej inte Jonna få komma och picka sönder mig, fyyyyyy då blir jag arg på riktigt

Skrytbilderna som utlovades igår

Häär har ni mina nya älsklingar, den svarta bodyn såg ni igår och sen köpte jag en vit exakt likadan, ehehe. Man känner sig sjukt naken, men det är det heelt klart värt!
Färdigskruten

Allt för lite käk

Såg en bild på facebook precis och tyckte det såg ut som en kebabrulle. När jag tryckte på bilden så såg jag till min besvikelse att det var en drös med kattungar som ammade. Tror jag börjar bli galen! Har ni någonsin haft känslan att ni skulle kunna äta en hel jävla häst bara för att, även om ni egentligen är mätta? Troligtvis inte, men sådan är min vardag iaf.

Men jag var ute på en 9 kilometers runda idag, så jag äter hur jävla många hästar jag vill just nu

Nu ska jag kolla på The social network för tredje gången, och det gör jag med min bror, Ballén kallar vi honom. Don't know why and I think I'm better off without knowing :)



Köpte den här grymt fina bodyn idag och ville bara skryta lite. Återkommer imorn med bättre skrytbilder på ryggen, som är att dö för!!

Du kommer nog aldrig mer vara min vän

Rubriken är tagen ur Veronica Maggios Sju sorger, en riktigt fin bete som passar bra som beskrivning på dagens blivande sysselsättning! För tillfället säljer (läs: äter) Jonna jordgubbar, men när hon har slutat påbörjar vi:


Burnboxen utgörs av en skolåda som jag har slått in med svart papper. I burnboxen kommer jag och Jonna lägga saker från folk som vi hatar, alternativt kort på dom. När burnboxen är full (won't take long, haha!) ska vi elda upp den som en ritual i syftet att förena vårt hat med helvetets eldar. Hahhaa vaffan nu gick jag lite för långt.. vi ska elda upp skolådejäveln och gå vidare okej?!

Jag och Jonna; glada på utsidan, men så fruktansvärt jävla onda egentligen






Gud, hur tänkte du?

Ibland känner jag mig som en riktig outsider, jag träffar aldrig någon som är riktigt lika awesome som jag är. Visst finns det folk som har en liten antydan till min perfektion, men jag inser varenda gång att det är något som gör mig fruktansvärt mycket bättre. Jag insåg för längesedan att det inte är någon idé att leta efter en uppgradering, jag menar, bättre än mig kan det fan inte bli, det vore för mycket begärt. Men någon i ungefär samma grad av exemplaritet.. varför fick jag aldrig en tvilling?
Vi skulle haft så kul ihop, min tvilling och jag. Min tvilling skulle också hata kolsyra och äta underdelen på cheeseburgaren först
Hon skulle också bli jätteful på bild och vi skulle kunna producera dubbelt så många dagens fulingar tillsammans. Och Dublett-fulingar, vilken dröm..
Det hade vart ännu bättre om jag & Ellen 2.0 vore siamesiska tvillingar. Då skulle jag aldrig behöva leta efter henne, och vi skulle kunna påminna varandra om att inte glömma våra saker överallt. Och om jag skulle somnat någonstans så skulle hon kunnat väcka mig. Vi skulle kunna slå våra redan ihopsatta huvuden ihop på prov och kirra mvg efter mvg. Ellen 2.0 skulle vara moraliskt stöd de nätter jag är rädd att gå förbi lastbilar & röda bilar, vi skulle vara 2 mot 1 genom allt.

Dear Ellen 2.0, I love you, and by the way I bet you're extreamly good looking, whereever you are..

DAGENS BEDRIFTER!




IDAG HAR JAG:

* Serverat en Snackbox (nuggets, hot wings & chili cheese tops) i en Big Tasy Bacon-förpackning, det såg jätteknasigt ut

* Tappat en mellanvatten i knät på mig själv på min rast. Helvete va blött

* Gjort en McFlurry Ballerina Kladdkaka med extra lite mjukglass & två gånger extra kladdkaka, TJENA VAD GOD DEN VAR (gjorde den till mig själv)

* Förlorat min Big Mac-oskuld. Det enda jag kunde tänka på var att Big Mac är den enda hamburgaren som inte görs upp&ner




HUR FAN SKULLE JAG KUNNA VETA?!

Angående läsarträffen..

JAG VAR JU INTE DÄR!!!!


Kravaller, vad fan är det för ord ens?!

"Fetmabarn blir du.."

Sitter och doppar jordgubbar i kolasås och socker, och inläggsrubriken är precis vad min mamma sa när hon såg min ASGODA blandning!
I övrigt sitter jag hemma en lördagkväll helt utan ångest över det, känns riktigt gött att ta det lugnt faktiskt! Väntar på att solariumet ska bli varmt, träffade nämligen världens brunaste brud på nattbussen igår, alltså seriöst VÄRLDENS BRUNASTE. Det såg fan läskigt ut och det är väl inte riktigt den skalan jag satsar på, men mina ben såg ut som om de aldrig hade sett solen jämfört med dessa grillspätt så jag kände att jag var tvungen att ta tag i solandet lite.

Idag jobbade jag massor, och imorn ska jag jobba ännu mer massor. Mums hejdå lovers!

Läsarträff på G

Hallå puckon! Har inte pallat uppdatera eftersom jag har varit upptagen med att försöka få det att verka som om jag har ett liv.

Skojja bara, klart jag har ett liv, övningskörde tillomed igår. Mamma var nästan lika rädd som jag!

FAN VAD JAG DILLAR OM IRRELEVANTA SAKER, LÄSARTRÄFF VAR DET!
Som kändisbloggare ser jag det som min plikt att hålla mig uppdaterad kring vad andra bloggare håller på med, och jag har märkt en uppgående trend att arrangera läsarträffar. Så nu är det alltså dags för alla Inadequacys fans att träffas och hylla mig!



Imorgon = Fredag den 17:e Juni, och hur länge ni vill hålla på är helt upp till er, tvingar ingen att stanna :)

Jag kommer givetvis inte vara där, jag menar, det är ju en LÄSAR-träff, inte "bloggare-läsare-träff". Tanken är att ni ska få en chans att träffa varandra och ärligt talat skiter jag fullständigt i vilka ni är

Dagens fuling-dublett?

Nehejdu inte en chans! Det är bara jag som har en ovanligt flötig dag! Precis lika flötig som gårdagen.. och dagen innan det..
Men imorgon planerar jag att vara back on track! Enda gången jag var utomhus igår var när jag fotade shortsen och då satte jag inte en fot utanför min trädgård. Och idag har jag min största utflykt varit till köket. Ett flertal gånger dock.
Finns det förresten någon fin själ som kan ge min webcam färgen tillbaka? Programmet jag tar bilder i har hakat upp sig eller något, kan bara ta svartvita bilder. Känns som att leva på 1800-talet all over again (som om jag levde då).
För att få er att fullständigt förstå hur flötig jag är så kan jag ju berätta att jag har ätit chokladbollssmet 2 dagar i rad med. Och vanlig choklad snodde jag av mamma igår. Och jag skulle bokstavligt talat kunna bre mackor med mitt hår

Men det är så det är i början på sommarlovet, man måste köra på lite chill mode några dagar så man är pepp på action sen. 

AEH FAN NU MÅÅÅÅSTE JAG IN I DUSCHEN INNAN FLÖTET HINNER NER I NACKEN PÅ MIG

Lat tjej försöker plugga; på sommarlovet

Jag vet, helt jävla sjukt!
Har för övrigt insett hur mycket livet suger som sjuttonåring. Man är seriöst värd mindre som människa

Bättre sent än aldrig

Hejsvejs! Kommer ni ihåg detta inlägget? Det gör jag! Haha nejdå, men jag fick iaf för mig att köpa ett par äckliga jeans och sno lite nitar och klåpa ihop ett par kameltå-jeansshorts. Well, you know what? MISSION COMPLETED! Dreggla lugnt osvosv
Okej, bäst jag erkänner innan någon kommer och bonneförklarar mig.. JA JAG HAR EN TRAKTOR I TRÄGGÅRN!

Hahaha älskar mig själv ibland

Eftersom bloggnamnet (inadequacy = otillräcklighet) är emo-relaterat så känner jag att det inte är mer än rätt att jag utvidgar emo-temat och för bloggen till nästa nivå! 

Tanken är att med hjälp av ett betygsättningssystem på ett enkelt sätt kunna förmedla er min åsikt om saker och ting, så nu kör vi!

Testing Testing:

Sommarlov: 5 av 5 rakblad




Dagens väder (regn och åska): 0 av 5 rakblad




Att bo i Forserum: 3 av 5 rakblad



Jag själv är helt fascinerad över min briljanta idé, och tycker personligen att jag slår expressens och Björn Gustafssons versioner med maratonlängder!





Jag gör det här för er skull

Kom på mig själv med att fundera kring varför i helvete jag driver en blogg, och kunde bara se en enda tänkbar anledning; Nämligen i syftet att skona alla mina låtsaskompisar på Facebook.

Mitt förflutna utgjordes till en oerhört stor del av onödiga och äckligt långa facebook-statusar, och jag insåg en dag att det inte var snällt av mig att tvinga folk att läsa om mina ointressanta bedrifter. Lösningen blev, som ni ser, samma som den lösning Egoina, Kissie, Tyra och tusentals andra bloggare redan kommit fram till:

- En blogg ger läsaren möjligheten att själv välja om denne vill utsätta sig för ointressanta updates om folks meninglösa liv. Ingen tvingas till onödig läsning, men det finns ändå till hands för de som känner ett behov av att veta hur mycket någon åt till frukost osvosv.

Resultatet är inget mindre än vad ni själva sitter och läser; den blogg som tusentals (läs: typ 50) unika läsare besöker dagligen. 



Nu har jag fan inte tid att skriva en massa skit längre, CIAAO!

ps; jag uppdaterar fortfarande otillåtet mycket på FB, men det hör inte hit!!!!!!

Inadequacy presenterar stolt..



Fulingen utgörs av inga mindre än Linn Applakvirre och Fillan Robertsson! Linn (t.v) har, som en del vet, tagit hem segern i X antal tävlingar som hållts i bloggen, och Fillan (t.h) har varken deltagit i eller vunnit en enda!
mmmm fuuuuulaaaa

Glaaaaaaaaaaassssssssssssss

Eftersom Bengan är bäst så fick klassen göra glass av flytande kväve idag, erkänn cooooolt!
Proud Ellen wisping the glass

Hahah alla har labbglasögon på sig, Illgött!

'Cause I do what I want when I feel like it

Lycklig pluggis slutar skolan imorgon! :)
Ser ut som en treåring utan smink, men alla säger att små barn är söta så why not?

Har förlorat en läsare..

.. NÄMLIGEN MIG SJÄLV!!! Brukar alltid gå in på bloggen från Iphonen, dels för att min blogg är så jävla grym, och dels för att lura mig själv att jag har fler läsare än jag egentligen har. Men nu ska den jädra skiten lägga av också!

Jag och min Iphones tidigare förhållande till varandra:
* Täckningen kom och gick som den ville
* Simkortet glappade
* Låsknappen var sönder, vilket ledde till att jag råkade ta bort en massa appar eftersom knapplåset aldrig aktiverades
* Facebook-appen slutade fungera
* Det gick inte att hämta appar från App store, dom bara la sig i menyerna utan att fungera och det gick inte att få bort äckeljävlarna
* Det gick inte att ringa, utan hela telefonappen hade fryst fast och det gick inte heller att lägga på ifall någon annan ringde

Nu har fjompen alltså gjort slut med mig för gott, inte ett liv i saken

Kära läsare, lyssna på texten och lid med mig ♥


Traffic Lights Aw So Cute

Idag har jag joggat. Höll på att dö av värmeslag. Bilarna jag mötte stannade, så jävla röd var jag i ansiktet.


Skärp dig..


RSS 2.0