Jessie J ft. B.o.B. - Price Tag


Min bror gör livet svårt för mig ibland

Hej finingar, nu är jag sådär dålig på att blogga igen.. men jag kan ju i alla fall låtsas ha ett intressant liv genom att visa en exceptionell egobild jag fick till i morse. Jag var så nöjd över mitt linne att jag sprang runt hela morgonen och tog kort i varenda spegel. Är det fler än jag som gör så? Jag känner mig inte helt utmobbad ändå för mamma är lika dryg som jag. Nåväl, här kommer bilden i alla fall:

Frågan är vad som är mest komiskt; minen & posen jag gör eller det faktum att min bror äter frulle i bakgrunden. Tough choise!
________________________________________
Idag fick jag även mina efterlängtade cons (mitt nya smeknamn på converse), mörkröda blev det, och jag är helnöjd! Jag fixar ett tidsinställt inlägg om det nu på dirren så kommer det upp imorn någongång. Great, see ya!

Något för alla

Jag råkade klicka in på den här tjejens blogg en eftermiddag för ca. ett halvår sedan, och jag blev helt stum. Eftermiddagen gick mot kväll och jag kunde inte slita mig ifrån hennes bloggarkiv, hennes outfits är utan att överdriva felfria rakt igenom. Hon gav mig mer inspiration på några timmar än jag någonsin fått någonstansifrån. Tyvärr uppdaterar hon inte speciellt ofta, men jag går ändå in någon gång i veckan för att inte missa något.
Rekommenderas starkt, och givetvis inte bara för klädernas skull!
http://lisaplace.devote.se/

You know my motivation, given my reputation

Lose fit-linnen är så jädra underskattade, hellyeah! /nöjd med nya chinos & linne osvosv
Detta kommer förmodligen bli den lamaste söndagen på länge, biologi i min hjärna.

Jag älskar fula strumpor

Kolla bara hur färgerna skär sig :')

From now on looking like a DUDE in profile

hej bloggen gissa vem som har svårt att stänga munnen när hon borstar tänderna joo det är helt rätt det är jag det! Därav tandkräm på spegeln lite här och där </3.
Stadium, 349kr, så in i helvetes dyrt så jag får lust att könsstympa dom med en trägaffel, men sånt är livet I guess!

Den 25 Februari 2011

Hej på er! Linn smygfotade mig idag på biologin, det såg ut ungefär såhär (exakt sådär):
Jag tror för övrigt att jag har fått någon slags rap-sjukdom, jag rapar nämligen 5-6 gånger i minuten emellanåt! För de som inte visste så har jag inte kunnat rapa innan, så när det väl slinker ur något rapliknande ljud så brukar jag bli helt överlycklig och ringa Jonna och berätta. Men liksom, var tionde sekund är väl lite väl kanske? Jag tröttnar ju nästan! Tänk att det kan bli för mycket av det goda ibland alltså..
Nu ställer jag mig själv frågan hur många som bryr sig om hur ofta jag rapar, men jag kände ändå att jag ville skriva det. Vem vet, det kan ju finnas någon där ute som länge har gått och undrat men inte vågat fråga? Jag är så förbannat omtänksam så det finns ju inte!

Om en stund kommer det upp bilder på sport-bh:n jag köpte igår, so you'd better stay tuned!

KLICKA HÄR DÅ TESTA ERKÄNN HUR BALLT SOM HELST!!

Idag har jag trixat med lite detaljer på bloggen, och numera kan man trycka på rubriken till det inlägget man vill kommentera istället för att behöva trycka på den lilla länken i slutet av inlägget. Jag fixade även så att ni kan maila mig (till vänster under presentationen), när ni har frågor så är det bättre om ni mailar eftersom det blir enklare för er att se när jag svarar. 

Nu ska jag sova, tagga tyska imorn ju!
ps: jag har två ögon egentligen. ds.

Den 24 Februari 2011

God kväll! Idag har jag varit förvirrad. När jag vaknade i morse ville jag gå på Chalmers universitet. När jag kom till skolan ville jag gå på Linköpings universitet. Men sen när jag gick hem från skolan hade jag ändrat mig igen, och den här gången till Göteborgs Universitet. Guuud vad jag längtar, det verkar illgött!
______________________________________________
Efter skolan pluggade jag och Saga en stund, och sen drog vi till A6. Eftersom jag kaaanske ska till Göteborg på påsklovet så ville jag spara mina pengar, och sen hittade jag en asfin sport-bh, och ett par chinos, och ett linne. Så det gick väl som det gick, men det kommer ju nya pengar om en månad igen!
.
Erkänn snyggt? Jag köpte det inte. Men det säger väl sig självt, för i så fall skulle ju detta inlägget legat i kategorin "köpa, köpte, köpt", vilket det inte gör. Så du är ju efterbliven om du tror det.
Linnet jag köpte är dock i samma modell, men jag lägger upp det på lördag/söndag kanske, vi får väl se.

Per Brahe here I come

Idag är det ingen vanlig skoldag, vi ska nämligen på någon slags information om projektarbetet (som vi ska ha i trean) på Per brahegymnasiet. Jag har hört att det är ASKALLT där, så jag kommer förmodligen dö.
Den här bilden är från Erik Dahlbergsgymnasiets hemsida, jag är så grym så jag är med i ED:s marknadsföring EHEHEH cooolt ju! http://www.edgymnasiet.se/24/program/naturvetenskap-na.html Kolla självaaa! / stoltellenjaarrååh!

_______________________________________
.
Jag är kär i en massa just nu, t.ex
* Ron Pope
* Dave Barnes
* Secondhand serenade
* Lifehouse
* Viktor
* Tyska
.
När jag var liten (typ trean fyran) gjorde jag alltid en massa listor på alla killar i klassen (på Öxnehagaskolan), och på den tiden var alltid Daniel Aprodu överst, haha gööött ju!
.
Men nu går tåget om 25 minuter, men vi kanske hörs i eftermiddag (förmodligen inte).

Konsten att sno godis hemma utan att åka dit

Får du skiten när chipspåsen är slut? Lider du av att morsan gömmer godiset för dig? Jag har efter flera års träning kommit fram till att det finns vissa regler man bör följa om man ska kunna komma undan med att sno saker hemifrån!
.
Innan du smyger dig fram:
.
1. Se till att du har minst ett syskon. Om du inte har det, se till att skaffa det snarast möjligt! Det är såå mycket enklare att glida undan i mängden om alla nekar till brottet!
2. Se till att ingen är i närheten, det är svårt att komma undan efter att ha blivit tagen på bar gärning..
.
Att tänka på efter brottet är begått och medan du begår det:
3. Ta till en början bara lite lagom mycket, helst ska det inte synas, men om det är oundvikligt så är det nästan bäst att ta alltihop och slänga påsen/burken. Det finns ju en chans att morsan glömt bort chipsen längst in i skåpet, så varför påminna när man kan slänga bevisen?
4. Smulor har en tendens att kunna spåras.. om dom är i köket kan man ju alltid skylla på brorsan, men lämna inga spår i anslutning till ditt rum och absolut inga jävlarns bullpapper i jackfickorna!
.
När förhöret nalkas:
5. Ditt pokerface behöver kanske finslipas. Ställ dig framför spegeln och öva på att se oskyldig ut, blinkande halvledsna rådjursögon är svårt att skälla på!
6. Låtsas till en början att du inte är riktigt säker på vad det är som är försvunnet. "hm, vilken menar du då? Hade vi en chokladkaka i skafferiet? Vilken hylla?". Om du inte verkar veta vad som saknas så kan du ju omöjligt ha tagit det, right?
7. Spela förnärmad, som om du är riktigt förolämpad över att du blivit anklagad för att ha tagit alla muffins. "Ni skyller alltid på mig när det är något! Kan inte Erik ha gjort fel för en gångs skull?!" Här skyller du ifrån dig på syskonen och ger päronen nya misstankar.
.
Om du mot alla odds döms till den skyldige:
8. Säg att du är minderårig (om du är det), det är ju liksom päronen som står för att göda dig, det är väl typ en lag eller något?!
9. Säg att du inte visste att det stog Åsa på glassarna (din mamma kanske heter något annat, vad vet jag?!), men att du lovar att låta bli dom nästa gång.
10. Det här tipset fungerar bara om din mami heter Åsa, och om din låtsaspappa heter Billy och han måste även vara i närheten. Säg "himla HSB!". Det betyder "Hon Som Bestämmer" och det är Billys och mitt smeknamn på mami, och varenda gång man säger det så skrattar Billy, och då kan mami inte vara arg längre. Hihi :)
_________________________________________________________________
Har du problem att ens hitta godsakerna? Det är inte så klurigt, tänk på att päronen gärna vill ha det lättillgängligt själva, det borde finnas antingen någonstans i köket eller i deras sovrum. Om dom har tänkt till ordentligt så har dom kommit fram till att det säkraste är att lägga sakerna på ställen ni mer än gärna håller er undan ifrån, städskåpet till exempel!
Det var väl ungefär det jag har att tipsa om, give it a try! Och glöm inte; övning ger färdighet! Du kan knappast förvänta dig lika strålande resultat som jag åstadkommer, men det blir bättre med tiden, man lär sig!

Jag höll på att lägga grötkorven i diskmaskinen

God eftermiddag kära bloggläsare! Allt bra? Jävla onödigt av mig att fråga, tvivlar på att någon hade kommenterat att dom hade mått dåligt på min allvarliga blogg om det nu hade varit så. Det är alltså helt ok att ni inte svarar, det var mer en artighetsgrej.
.
Idag har jag varit aningen mer efterbliven än vad jag brukar. Min hjärna har gått i slowmotion och inte hängt med överhuvudtaget! På kemin visste jag inte ens vilken laddning fosfatjoner har, och ja, ni kan ju läsa rubriken..
Detta är en grötkorv
Tomtegröt ska ätas kall utan någonting på (risgröt, vem i helsikke säger så?!), shit vad gott det är!
.
Nu ska jag till gymmet och dukta mig (det betyder att jag ska vara duktig, jag kom på ordet själv, alldeles precis nyss erkänn ballt), men jag har ju svårt att hålla mig ifrån kylskåpet när jag kommer hem från skolan så det blir lätt att jag råkar äta innan gymmet sisådär emellanåt varendaste gång, så det är ju inte så smart. Men jag får väl förfan skylla mig själv sluta lägga er i mitt liv

Blinded by the perfect shoes

Jag dör lite på färgen. Hur perfekta? Hallonröda låga converse, Guds gåva till mänskligheten. Sagas pappa är för tillfället i Kina och igår fick jag ett meddelande om att han har hittat ett par fake (hur billiga som helst!) till mig. Det är som att jag är kär i dom trots att jag inte ens har sett dom än. Jag längtar så jäkla mycket tills jag får se dom, och om dom inte passar så hoppar jag från munksjöbron och gör en magplask och dör långsamt och smärtsamt.
Nu ska jag gå och drömma om hur perfekt mitt liv kommer vara när snön smälter och man slipper klä sig som en mumie så fort man ska utanför dörren. Då ska jag ha mina hallonröda converse (♥), och min skinnjacka, och SHORTS! åhhhhhhhhhhhh hejdå vi hörs sen!

Godnatt alla söta

Bilderna är typ en månad gamla, men inläggen blir så tråkiga utan bilder och eftersom Jonna ska få glasögon så passar det ju!
Jag har allvarligt talat inte gjort någonting idag, chillat i Bankeryd hela dagen och enda gången jag var utanför dörren var när jag skulle åka hem. Känns bra, haha :) Men jag är ändå hur trött som helst så jag ska kolla på lite Big Bang Theory och sen sova.
.
Ibland går det en vecka utan att jag uppdaterar, och när jag väl uppdaterar blir det ibland 2-3-4 inlägg på en gång, men det varierar så himla mycket hur roligt det är, ibland är det jättelamt men sen kommer någon med en uppmuntrande kommentar och då blir det liiite roligare! Ska iallafall försöka hålla en jämnare uppdatering, men jag lovar inget, ehehe :)

Hej bloggen, förlåt för att jag är sämst

..på att blogga då såklart, för i övrigt är jag übergrym på det mesta!
Tog den här bilden häromdagen och ärligt talat så är jag sjukt nöjd med redigeringen! Ränderna är från persiennerna när solen lös igenom och sen märkte jag i efterhand att jag även fick med min spegelbild uppe till vänster. Fett coolt om du frågar mig!

Dag 13 – Den här veckan.


Det tog visst lite mer än 30 dagar att lära känna mig.. Men det är ju roligare att läsa om en vecka som inte består  av skola nonstop, så lite smart är jag allt!

God gave me you

Ska snart in i duschen och sedan packa väskan, idag ska jag hänga med lillasyster och hennes mamma! Vi ska åka och bada på något badhus i Sävsjö, känner att jag inte är riiiiiktigt redo för bikinisäsongen överhuvudtaget, men jag överlever nog ändå.
Jag har ungefär 2 kilo smink på den översta bilden, men jag var verkligen jättefjortis på den tiden, det var för ett år sedan lite drygt. Shit happens har jag hört!

Kvällens outfit 16/2-11

Hej snyggingar! Jag vet att det är den sjuttonde idag, men jag hann inte lägga upp outfit innan jag drog igår så jag tar det idag istället!
Jag och Saga var ju på Ztyle igår, och jag skojar inte när jag säger att det verkligen var huur lamt som helst! Vi höll på att avlida, helt galet. Men vi och Lucas träffade på några trevliga göteborgare som vi hängde med en stund sedan, så det var ju i alla fall något. Min bror kom och hämtade upp oss och sen drog jag vidare till festen hos Okke, och där var det desto mer ös! Jag blev återigen påmind om hur förbannat lättpåverkad jag är, men det måste varit något fel på mig just igår. Helt seriöst, SÅ lättpåverkad kan man inte vara! Jag hade visserligen inte ätit på ganska länge, men hahahha jag drack en jädra 50cl sjunolla, hahaha och några mummelmann-shots men ändå :'D Fattar ni hur mycket pengar jag tjänar på detta? SJUUUKT.

I live in the kind of place, you have to pass, when travelling somewhere else

Hej på er!
Idag är det onsdag. Det betyder att Viktor fyller år. Grattis då.. men jag är fortfarande 2 månader och en dag äldre.. jädra lammkött :*
Onsdag betyder även Valentines Party @ Ztyle, och jag ska dit! Och efter det så blir det hem till Oskar på efterfest, det gillar vi!
.
Du tror det här är dagens outfit. Du har så jävla fel.. Jag har på mig mina älskade USA-shorts.
Nu ljög jag, jag har inte på mig dom än, men eftersom jag ska gå om en kvart så ska jag nog ta på mig dom nu.. HEJDÅ

Alla älskar min webcam

Eftersom jag har så himla mycket smink på mig så tänkte jag att det var lika bra att jag gjorde bilderna svartvita/sepia:iga..........................
Drar och träffar b-rudarna alldeles strax, shit vad onödigt detta inlägget är! Fattar inte varför jag ens trycker på "Spara & publicera", men jag gör det ändå, så ni vet att jag lever liksom.
.
Jag gillar min senaste facebook-uppdatering: "jag är nästan naken det här är ingen facerape"
det är min härliga humor, shit vad roligt, jag dör oj så roligt det kan bli

Den 14 Februari - Alla Hjärtans Dag

Well, jag låter bilden tala för sig själv!
Eftermiddagen/kvällen kommer att spenderas med Jonna, Linda och Saga. Det blir Spa-kväll!
Jag kommer nog se ut såhär
Vi tänkte vara nyttiga och köra på fruktsallad och smoothies, damn vad duktiga vi är!
.
Jag vet inte varför jag lägger upp den här bilden. Eller jo det vet jag visst, jag tycker den är gullig! Den är från Falkenberg i somras, jag och Jonna tog ett litet nattdopp. Åh ge mig sommar.

Googlar mitokondriellt DNA och skäms utav bara fan

DET ÄR JU FÖRFAN LOOOOOOV! Men jag har biologi breddningsprov efter lovet, så det kanske är liiite okej ändå?
Såhär glad är jag just nu! Käkade glass innan, men det är ju bra när man har ont i halsen har jag hört, right? Det klassas ju inte som onyttigt då ju, och jag ska ändåså till gymmet en sväng sen så det var heeelt OK.
.
Gårdagens fest var en typ Balkan-fest, vilket jag aldrig hade varit med om i hela mitt liv! Jag hade inte hört en enda låt innan och fattade inte texten i någon av dem heller. Men jag lärde mig i alla fall en bosnisk dans, GÖTT JU! Kan även säga "tjaow, ja nam Ellen, i ja nam bonji". Däremot kan jag inte skriva det så jag chansade lite. eheheh. Bilder kanske kommer upp senare, beror på hur gudomligt snygga dom blev................

Kvällens outfit: 12/2-11

Har alkoholfri förfest med Jonna här hemma och ska snart dra till stationen för lite party! Vi hann inte baka så mami hjälpte oss, niice!
Tar med mig skorna i väskan, annars hade jag lätt lagt mig på vägen ut från våran uppfart. Nu vet du. Peace out.

Den 12 Februari 2011

Förlåt för dålig uppdatering! Gymmade igår och sen blev det Bankeryd!
Nu har jag precis duschat med inpackning och sitter och väntar på Jonna. Vi och Saga ska dra till Huskvarna på party idag och det är lite av ett "knytkalas" så vi ska baka och ta med oss något smarrigt!
.
Fjortisoutfit kommer eventuellt upp senare, beror lite på hur fjortonårig jag känner mig ♥

Ni kan kalla mig Ellen, för det är nämligen så jag heter

Idag, torsdagen den 10/2 tvåtusenelva, fick jag, Ellen Einarsson, tummen ur röva. Jag köpte gymkort igen efter nästan 2 månaders uppehåll, det kändes......... TUNGT! Shit vad lätt man tappar, men deeet fixar vi, lätt!
Nu ska tidsoptimisten sätta sig och skriva klart en tyskarecension som ska in imorn, YESSS gött fiiint.
.
Mami kom nyss upp och satte sig på mitt rum, hon insisterade på att jag skulle se bilden som var i tidningen när jag föddes. Jag var en liten tjockis på 3190g och med mina generösa 48 cm fastställdes det redan då att jag skulle bli en långis!

Tips - Skydda dina ringar

Om du använder oäkta ringar så blir de rostfärgade om du inte sköter om dom. Jag har varit slarvig med detta men nu ska jag måla de silverfärgade detaljerna med genomskinligt nagellack så att de inte missfärgas mer. Det skadar inte heller att ta ett lager på delarna med strass (om man nu har ringar med strass), och eftersom nagellacket nöts bort allteftersom så behöver man fylla på med tiden (hur ofta beror givetvis på hur mycket du använder ringarna).
Det nagellacket jag använder till ringarna är MAVALAs colorfix, det är ett topplack och det är bättre att ha topplack än baslack eftersom ringarna kan se lite matta ut annars. :)

P-artysugen B-rud

Har MatteC-prov imorgon i tre timmar, men ändå kommer jag på mig själv med att kolla igenom gamla festbilder istället för att plugga? Bra jobbat, riktigt bra jobbat! Men jag är så himla taggad! Jag skulle dessutom behöva sola x antal timmar, men jag får utslag om jag solar när det är så kallt ute </3.


Nej, men om man skulle återgå till derivata och geometriska talföljder.. jag kommer aldrig komma ihåg att använda Sn = (a‚(k^n - 1))/(k-1), skjut mig i pannbenet. ååh jag gillar att tycka synd om mig själv

Ansiktsmask - återfuktande

Ingredienser:
Fruktköttet från en kiwi
Fruktköttet från en halv avokado
Lite olivolja
.
Blanda ihop allting och applicera, låt verka i 15-20 minuter



Ellen goes sjuksköterska

I morse bad Erik mig att hämta vatten åt honom för han mådde inte bra. Okej tänkte jag, kan väl inte vara så jobbigt liksom! Och när jag kommer hem från skolan och studsar in till honom med glass så kommer han och säger att han har spytt 2 gånger. JAG ANDADES JU FÖR HELVEDDE I HANS RUM INNAN! Jag kommer såå bli sjuk </3.

Sen visar det sig att mamma har feber och Billy hade åkt hem från jobbet för att han inte mått bra. Jag känner mig som världens survivor här, frisk som en nötkärna änsålänge! Tanken slog mig att jag kanske skulle satt igång en maskin tvätt för att hjälpa mamma, men den tanken stötte jag bort ganska omgående, så det blev inget med det!

Tänkte börja mitt nya liv..

.. någon gång snart.. kanske.. typ nästa vecka.. eller när jag orkar.. Det här håller inte, jag äter onyttiga saker jämt. När jag letade igenom bildmapparna på datorn för att hitta en passande bild till inlägget så kan man ju säga att jag hittade en hel del som passade, men dom här ser ändå flötigast ut så dom fick det bli! Ska börja gymma igen nästa vecka tänkte jag, har skjutit upp det i snart 2 månader nu, känns inte föör bra!
.
Om några dagar kommer det upp 2 outfitbilder, och ni måste hjälpa mig att välja vilken jag ska ha på Alla hjärtans dag-festen på Ztyle, bara så ni vet. NAAAAAAAAAJS. Om ni inte kommenterar vilken som är bäst så könsstympar jag er med en trägaffel sååå fiiint tack på förhand :)

Älskar att vara ute i sista minuten

Eftersom jag är lite halvt retard på att läsa (jag somnar alltid), så har jag laddat upp med en liter òboy (och 3 sugrör) för att kunna klara av att läsa ut sista halvan av tyskaboken som ska vara klar tills tisdag. Jag känner mig jättenyttig och jag ångrar inte alls att jag har skjutit upp läsandet tills nu.
... har under skrivandets gång druckit upp typ hälften, kissar snart på mig.

Den 5 Februari 2011

Äter chokladbollssmet med Viktor, EHEHEHEHHEHEEH så jeffla gotttttttt!
.

Jag måste vart en snowboard i mitt förra liv...

..så himla grym som jag var igår! Klarade barnbacken utan att ramla på tredje försöket :D! Liften var dock aningen krångligare.. men det gick rätt bra tillslut ändå! Den läskigaste liften var utan tvekan soffliften/sittliften, så himla högt upp! Och det var hur obehagligt som helst att gå ur den när man kommit upp. Men jag och Saga fick hjälp av Nicke som sa hur vi skulle göra så det var inte så farligt andra gången sen.
Tänkte visa bild på hur shortsen ser ut på (jag tyckte de såg lite knasiga ut på de andra bilderna), såå då var det gjort! Är fortfarande helt förälskad i dom, galet!
.
Nu ska jag fram och möta Viktor, och sen ska vi göra hemmagjord pizza. Hörs sen!

Isaberg

Hejsan finingar!
Jag förstår inte varför jag uppdaterar bloggen när jag egentligen är hur stressad som helst, men man har väl sina prioriteringar I guess. Väskan är fullproppad och redo att bege sig fram till bussen som avgår klockan 17:00, om 37 minuter, GASH! Min väska är som tältet i Harry Potter, det ser inte ut att få plats så mycket i den, men när man väl packar den så finsn det hur mycket plats som helst!
Just nu (alltså på bilderna) innehåller den 2 par termobyxor, ett par vantar, ett komplett underställ, mössa, raggsockar och en termos med varm choklad, och det kommer utan tvekan gå ner både smink, vattenflaska och pastasallad! Det kallar jag spacy!
GAASH ska gå om tio minuter så måste börja ta på mig lite kläder, HÖÖÖÖÖÖÖRS!

Bik Bok & JC

Heeeejsanhoppsan!
Var på A6 en sväng med Saga idag efter skolan och impulsivköpte lite linnen. Jag har blivit lite småkär i JC:s enfärgade brottarlinnen (Marwin, 2 för 249:-), så himla sköna! Dom är dessutom lagom långa för att kunna användas till tights men inte för långa för att ha till jeans och sånt också. De två främre är från JC, och det persikofärgade linnet är från Bik Bok.
Kollade in ett par shorts på Bik Bok som kom ut i butik för någon dag sen, och jag kunde inte låta bli att köpa dom, så himla kär är jag! Hoppas bara att dom inte töjer sig, för då skjuter jag någon!
Idag på svenskan fick jag sitta och förklara filmen Moliére för Brittany, då kände jag mig VIKTIG, fiiint du.
.
Nu tjatar Jonna på mig att jag ska leta fram termobyxor tills imorgon, vi ska nämligen åka till Isaberg och åka skidor! Jag är riktigt sugen på att testa snowboard för första gången i mitt liv, men vi får se hur kaxig jag är när vi väl kommit fram.. haha!
Herrå

Ellen Einarsson; - när 3 kapitel blir 6 sidor

Jag kan inte läsa, det går såhäääääääääär långsamt. DAMN också! Men jag har ju iallafall lärt mig liite om kirala kol och alfa-aminosyror. Erkänn det klingar pluggis om det, FÖR JAG ÄR SÅ SMART!
Imorgon slutar jag 08:55, dendu! Men jag ska sitta kvar i skolan med Emma och fixa en labbrapport om hur nära släkt vi är med neanderthalensis som dog ut för sjuttiotusenmiljarder år sedan, för sånt är så himla nödvändigt att veta. Jag känner dessutom att det kommer göra väldigt stor skillnad i mitt liv att veta om hur många DNA-sekvenser som skiljer oss från Australopithecus Afarensis osvosv.
snygg.b-rud_shopparpåtypica@falkenberg/isomras
Jag var tvungen att klippa bort Bettan, jag låg i lä på utseendefronten och ville glänsa lite utan att bli överglänst..
Eftersom youtube har har damp ett tag så går det inte att bädda in videor, så jag får väl länka istället
Molly Sandén – Det finaste någon kan få
Jag vet inte hur Molly känner Jonna, men det gör hon tydligen väldigt väl

Har du inte spotify så får du väl gå och sopa farstun istället, för vid datorn gör du fan ingen nytta



Den 1 Februari 2011

Hej hej hallååååååå!
Den här dagen började VÄLDIGT dåligt. För det första råkade jag ta sylten före sockret på gröten i morse (vad fan tänkte jag med?!), och för det andra fick min nya tandborste inte plats i tandborsthållaren, även om jag tryckte jättehårt. Helvete!!!!!!!!!!!!!!!!! För det tredje kan jag nämna att jag idag införskaffade mig en stiftpenna och stift för sammanlagt 104 riksdaler -rena rama rånet
And don't forget always to use protection when cutting onion
Nu ska jag läsa igen 3 kapitel kemi, det kommer bli så sjukt kul så det är bara inte saaaaaaant!

RSS 2.0