Konsten att sno godis hemma utan att åka dit

Får du skiten när chipspåsen är slut? Lider du av att morsan gömmer godiset för dig? Jag har efter flera års träning kommit fram till att det finns vissa regler man bör följa om man ska kunna komma undan med att sno saker hemifrån!
.
Innan du smyger dig fram:
.
1. Se till att du har minst ett syskon. Om du inte har det, se till att skaffa det snarast möjligt! Det är såå mycket enklare att glida undan i mängden om alla nekar till brottet!
2. Se till att ingen är i närheten, det är svårt att komma undan efter att ha blivit tagen på bar gärning..
.
Att tänka på efter brottet är begått och medan du begår det:
3. Ta till en början bara lite lagom mycket, helst ska det inte synas, men om det är oundvikligt så är det nästan bäst att ta alltihop och slänga påsen/burken. Det finns ju en chans att morsan glömt bort chipsen längst in i skåpet, så varför påminna när man kan slänga bevisen?
4. Smulor har en tendens att kunna spåras.. om dom är i köket kan man ju alltid skylla på brorsan, men lämna inga spår i anslutning till ditt rum och absolut inga jävlarns bullpapper i jackfickorna!
.
När förhöret nalkas:
5. Ditt pokerface behöver kanske finslipas. Ställ dig framför spegeln och öva på att se oskyldig ut, blinkande halvledsna rådjursögon är svårt att skälla på!
6. Låtsas till en början att du inte är riktigt säker på vad det är som är försvunnet. "hm, vilken menar du då? Hade vi en chokladkaka i skafferiet? Vilken hylla?". Om du inte verkar veta vad som saknas så kan du ju omöjligt ha tagit det, right?
7. Spela förnärmad, som om du är riktigt förolämpad över att du blivit anklagad för att ha tagit alla muffins. "Ni skyller alltid på mig när det är något! Kan inte Erik ha gjort fel för en gångs skull?!" Här skyller du ifrån dig på syskonen och ger päronen nya misstankar.
.
Om du mot alla odds döms till den skyldige:
8. Säg att du är minderårig (om du är det), det är ju liksom päronen som står för att göda dig, det är väl typ en lag eller något?!
9. Säg att du inte visste att det stog Åsa på glassarna (din mamma kanske heter något annat, vad vet jag?!), men att du lovar att låta bli dom nästa gång.
10. Det här tipset fungerar bara om din mami heter Åsa, och om din låtsaspappa heter Billy och han måste även vara i närheten. Säg "himla HSB!". Det betyder "Hon Som Bestämmer" och det är Billys och mitt smeknamn på mami, och varenda gång man säger det så skrattar Billy, och då kan mami inte vara arg längre. Hihi :)
_________________________________________________________________
Har du problem att ens hitta godsakerna? Det är inte så klurigt, tänk på att päronen gärna vill ha det lättillgängligt själva, det borde finnas antingen någonstans i köket eller i deras sovrum. Om dom har tänkt till ordentligt så har dom kommit fram till att det säkraste är att lägga sakerna på ställen ni mer än gärna håller er undan ifrån, städskåpet till exempel!
Det var väl ungefär det jag har att tipsa om, give it a try! Och glöm inte; övning ger färdighet! Du kan knappast förvänta dig lika strålande resultat som jag åstadkommer, men det blir bättre med tiden, man lär sig!

Kommentarer
Postat av: maria

HSB var något nytt, haha ^^

2011-02-21 @ 22:55:03
URL: http://flygermedvingar.blogg.se/
Postat av: kyntii

undra varför jag känner igen mig fram till punkt 8?

haha, vi båda är nog gottegrisar allt :D

2011-02-21 @ 23:37:15
URL: http://mirakelprinsessa.blogg.se/
Postat av: Ellen

ehehehe aaa lätt :D

2011-02-24 @ 09:03:27
URL: http://inadequacy.blogg.se/
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

söt du är :)

2011-02-24 @ 20:20:40
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: Ellen

precis som du då (:

2011-02-24 @ 20:40:21
URL: http://inadequacy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0