Tips - Läppsyl på ögonfransarna

Jag tar läppsyl på mina ögonfransar 3-4 gånger i veckan, det fungerar som balsam och fransarna blir mycket finare. Det bästa är såklart att ha enbart läppsyl på, utan mascara ovanpå, men det fungerar även att ha som underlag innan man tar mascara. Läppsylet jag använder just nu är Hemp Lip Protector från The Body Shop.

Den 30 Januari 2011

Idag är det plydag. Det betyder att det är en dag som inte känns som en riktig dag, det är liksom varken måndag eller tisdag eller onsdag eller torsdag eller fredag eller lördag eller söndag. Fast det är ju söndag, men samtidigt plydag.. Det var jag och Jonna som uppfann plydagen, och den är väldigt praktisk att ha!
Hursomhelst. Imorgon är det studiedag, och tjejerna i klassen ska därför passa på att ha filmkväll ikväll, bara för att vi kan! Efter filmkvällen sover jag hos Viktor, för jag ska ändåså vara med honom imorn :)
__________________________________________________________________
En sak som jag tycker är väldigt konstig är när det står på paketet att man ska ta 3 tabletter dagligen i 5 dagar, och så är det 14 tabletter i förpackningen. 3 gånger 5 är ju för bövelen 15, jag stör mig så jag får lust att peka fuck youuuuuuu, eheh, fast jag är ju inte arg, bara.. aningen konfunderad.
Nu ska jag ner och hämta sopkvasten, tappade nämligen ett glas i golvet nyss, SCORE!

Snön ligger vit på taken, och endast Ellen är vaken..

Klockan har nu passerat 09:00 även i Forserums tidzon, och till ingens förvåning så har alla däckat fint förutom jag själv. Jag lirade nyss tetris och kom till lvl 28, vilket jag är stolt över även om det inte är mitt rekord. Om Linn läser det här; vänligen kommentera ej.
Här ser ni Puttesnusk och Jåni (AKA Patrik och Jonna), bilden är tagen för cirka 5 minuter sedan, visst är de söta? Okke, Alf, Werne och Ompe sover nere i hemmabiosalongen eller vad man ska kalla det (vi säger vanligtvis Okkes Lovecrib)
För några timmar sedan gjorde jag bort mig lite, men det var värt det för det var rätt kul. Jag skulle dra ur sladden till min lap top och när jag gjorde det så flög en annan sladd med ut.. det var sladden som gick till en såndär förlängningsladd med flera adaptrar (eller vad man säger), vilket resulterade i att både Wernes och Puttesnusks datorer dog, mitt i ett HoN-game.. ehehe, WUUUUPS! Menmen, shit happens, och jag kom undan med bara en liten gnutta stryk från Patriks sida, han har ett ganska okontrollerat spelmissbruksschofflöjt, så det får man ta.
Nejnu ska jag rita lite i ansiktena på de sovande, om dom inte har gömt pennan vill säga..men vi hörs väl later on I guess!

H&M - vår/sommar 2011


Alf somnade...

.. jag och Patrik målade honom i ansiktet, hihih busigt

LAN-tips by Ellen

Jag är så jäkla grym på att lana (fan, jag tappade precis en malteser, den rullade över hela golvet och in under Simon Alfredssons stol, HELVEDDE!), och eftersom jag är så snäll så tänkte jag dela med mig av dom bästa sakerna man kan underhålla sig med på ett lan.
_________________
1. Super crazy guitar maniac deluxe 2; http://jesper.nu/spel/action/4229-super_crazy_guitar_maniac_deluxe_2/
Jag är kung på detta spelet, checka mina awards, 5 perfect och 3 gold :'D
____________________________________________________________________
2. Tetris; http://jesper.nu/spel/klassiker/635-tetris/
__________________________________________________________________________
3. Minesweeper



________________________________________

4. Facebook



_________________________________________________________________

Och bloggen såklart, EHEHEHEHHEEHEHEHEHEH HAHOOOOOHAHAA

Okkes Lovecrib nästa

Ikväll är det lan som gäller, haha :D Jag och Jonna drar oss mot Okke om några minuter där boysen redan befinner sig! Jag vet att jag är snygg i ofixat hår, OYÄÄÄÄÄÄÄÄH hörs sen!

Den 29 Januari 2011

Jåni & jag, Midsommar 2010, ge mig sommaaaaaar!
Jag vaknade typ klockan 2, kändes lamt men ack så härligt! Eftersom jag liksom glömmer bort bloggen ibland så missade jag att skriva något i fredags... ehe. Men hursomhelst, Jonna hade studiedag då så hon följde med mig till skolan, vilket var himlans trevligt såklart! Efter skolan gick vi en sväng på stan och jag köpte ny foundation och puder, hur nöjd som helst!
_____________________________________________________________________
På kvällen drog jag till Bankeryd, och på tåget träffade jag min gamla klassföreståndare och tyskalärare för första gången på säkert ett år, så vi hade en del att prata om! ehe
I Bankeryd var det såhääääääääääääär mysigt, hejdå :)

Blogg-spammarN

Irritationen som uppstår när man skrev rätt men Iphonen rättar till något helt annat, JAG SOM SKULLE VARA LITE GULLIG!

IT'S SO FUNNY I'M GONNA DIE!

"bussschafförn bussschafförn, sssnälla öppna dörrn!"
HAHAHAHAHHAHAHAHHAAH ååååååååååh det blir aldrig tråkigt! (sss=läspande s)
_________________________________________________________________________
"farfar farfar, måste du sitta på mitt huvve?!" :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Den 27 Januari 2011

Tjaleluja! Sista lektionen idag var svenska, och damn, jag höll på att skratta ihjäl mig! Läraren envisades om att vi skulle skriva av ett A4 med text från datorn för hand! Vi tyckte att hon lika gärna kunde lägga upp filen på skol-kompassen, men icke! Hon var envis med att vi skulle lära oss genom skrivkrampsmetoden! Hon blev ägd gång på gång och alla drygade sig och sa att dom inte hade hunnit skriva klart, när dom egentligen inte ens skrev av det överhuvudtaget... ÅH SÅ KUUUUUUUL!
Bilden är typ 1 år gammal, men shit vad jag saknar mina jeans, varför klippte jag av dom?
dumma meej

Monki, du är sepe

Jag dog lite på mega-rean på Monki, jag hade inte planerat att köpa något, bara kolla runt lite liksom. Men helt seriöst, allting kostade 40/50/60 spänn typ, jag höll på att spy av förvåning! Köpte fyra grejor för 180 spänn, fyra jävla klädesplagg.
Jemma top
ordinarie pris: 200krona, men 60 spännisar tackar man ju inte nej till!
Lorissa top
ordinarie pris: etthundrafemtio, men 40 jävla spänn var ju inte fel det heller!
Jag har inte tänkt att ha ett brunt linne under, men man tager vad man haver i omklädningsrummet liksom.
Jag köpte även en svart kort tight midjekjol och en svart kort t-shirtliknande grej, men bilderna var ännu värre än dom här, så jag skippar dooooom

Dagens nära döden-upplevelse

Hej bloggen! Idag har jag fikat med några classmates på stan, och på vägen tillbaka till skolan höll jag på att få en buss i huvudet. Jävlar vad jag skrek, synd att jag var tvungen att köra ut huvudet i gatan precis när bussen kom.. ehe.
Becca & Maria i full färd med att dricka kaffe... jag fick smaka, men skyndade mig att skölja ner äcklet med min päronmer... kände mig så mogen </3
Lejla och Linn going keff-pose!
Johan valpblicken Olsson (han är inte heller mogen nog att dricka kaffe, det är varm choklad, jag lovar)
Det här skulle föreställa Anton och mig, men Johan var så jäkla sne så det blev inte bättre än såhär!

Den 26 Januari 2011

Jag har använt Make up stores matt foundation (t.h) i över ett år, och även om jag tycker den är bra så är jag sugen på att prova någonting nytt nu. Jag är lite småsugen på att prova Max factors xperience (t.v), ska kolla in den efter skolan idag och se om den är något att ha.
För övrigt har jag lovat mig själv att aldrig mer köpa löst puder, det måste vara den sämsta uppfinningen som gjorts! Det kommer puder i hela rummet bara man öppnar skiten, och om man ska ta med sig necessären någonstans så har allt puder lagt sig i locket efter några minuters omtumlande i väskan. Värdelöst!

Vårdcentralen 10:15, slutar skolan 10:45.. värd dag!

..men jag ska på någon information om bioteknik i aulan efter lunch, och sen är det info om individuella valen i 3:an efter det, så mami får minsann köra in mig till Jönköping ändå :)!

Igår frågade jag klassens Australienare (Brittany) om kängurur var geggiga i pungen.. hon skrattade åt mig och sa att hon inte visste. ehehhe, och sen frågade jag om man kunde rida på kängurusarna, men det gick tydligen inte. Sucks!
Såhär ser min skolkalender ut, jag dör lite på att den är så rosa och söt. ehe. Saga och jag köpte likadana till 2:an, fast olika färger. hur moget? jättemoget!

Mördarblicken Sune

GUTEN JEFFLA TAG!
Jag slutade 4 idag, det var SEGT, men varannan fredag slutar jag typ 2, så jag kanske överlever ändå om jag har tur!
Ikväll ska jag kolla på Pokémon, det kommer blir fett.
Jag hatar känslan man får när man har ätit sista godisbiten ur påsen utan att veta om att det var den sista. Dagen förstörs.
En annan jobbig känsla är när man är såhäär nära på att slå sitt rekord på fruktsalladspelet (Fruit Ninja på Iphone) och så får mamma lust att ringa så man dör. Tacktack
Men den jobbigaste känslan är när man tror att Kent är en artist, fast så var det visst ett band :PppPppppPpPPp ojsing!

DAMN SHE´S A SEXY BITCH

Hallo puddingar! Dagen har vart.. lång. Men våran svenskalärare vart sjuk så vi fick sluta lite tidigare, SÅ DET VAR JU NAJS!
Imorgon kommer en tjej från Australien till våran klass, hon kan nada svenska och hon kommer frysa röven av sig, too bad </3. Jag ska fråga henne om hon har sett en riktig känguru någon gång. Och så ska jag fråga om kängurur är geggiga i pungen, för det har jag alltid undrat men aldrig orkat googla.
Eftersom besökarna fortsätter att stiga i antal trots att bloggen i princip möglar ihop så får jag väl låtsas som att jag tycker det är jättekul att skriva meningslösa inlägg.

Ellen ♥ Svampbob

Vissa saker gillar jag. Andra saker gillar jag inte. Svampbob gillar jag. South Park gillar jag inte. Endel säger att jag har en svampbob på min handduk. Jag säger att min handduk är en svampbob. För han är ju på heela handduken.

Nej nu känner jag mig drygare än vanligt, förlåt, jag ska försöka skärpa mig!

idag har jag åkit tåg



hejdå

Schlint

Hello there children. (det står så på min kudde)
Spillde precis spagetti & köttfärssås över hela köksgolvet, det liksom gled av tallriken när jag skulle gå till bordet. haha, mammas kommentar blev: alltså man kan ju tro att du är full eller något! Ooooook, inte klantig då? nejnej, full måste det va (?)!
Nu ska jag snart börja fixa mig lite grann, för vid halv 1 drar jag till Petersberg för att hänga lite med några classmates. Vi ska försöka oss på att knåpa ihop ett scrapbooking-album om klassen, eller om gymnasietiden egentligen, och det lär bli grymt! Eftersom vi bara har gått halva gymnasiet än så kommer vi givetvis inte bli klara idag, men vi har drygt 1300 bilder bara från 1:an och halva 2:an, så vi har ju endel att göra! ;)
_________
FRÄSTEN! Min lärare sa till mig igår att jag hade en chans att få mvg i tyska steg 4, VILKET KÄNDES FEEEETT!
_________
Men vi hörs senare! Angående den där listan jag håller på med så vart den väldigt lame, men jag ska fortfarande skriva om det som är kvar, bara det att jag tar det lite dom dagarna jag orkar ;)

@ Jånis place, chillinggg



Fredag idaaag ifall någon undgått det! Jag taggar sönder men när man bor i Forserum så får man väl acceptera det faktum att man inte har något liv! För ungefär en minut sen fick jag ett sms, och ärligt talat så har jag aldrig längtat till en söndag, men någon gång ska väl vara den första! :D Nu jag ska gå ner och hjälpa Jonna att laga mat så hon inte bränner allting, det blir makaroner, bacon och ketchup -Jonnas specialité á la sommaren 09. HÄRLIIIGT HOPPAS ATT ALLA MINA TUSENTALS LÄSARE FÅR EN FIN KVVÄÄÄÄÄLL MEN INTE LIKA FIN SOM JAAG

Bra skit

Avril Lavigne - What The Hell

Avenged Sevenfold - Dear God


Jag dog nästan

Mami hämtade mig i Jönköping efter att ha hämtat ut antibiotika till mig, och sen åkte vi till Ekhagens pizzeria och delade på en pizza. Jag fick lust att ta stark sås, vilket nästan kostade mig livet. Nejmen typ, så jäääkla ont gjorde det i hela munnen, jag fick tårar i ögonen, helt seriöst!
Bilden är tagen innan jag gick mitt öde till mötes,
shit vad tråkigt det är att blogga.

Biffat mig med Saga

God kväll allihop!
Idag hade vi idrott i skolan och vi var på Rosenlundsbadets gym (jag, Saga och några till). Jag och Saga kom på värsta idén att göra våra egna träningskort och lägga i bokstavsordning eftersom alla stammisar där hade gjort så.
Jag och Saga med våra träningskort!
Här spänner vi oss lite i omklädningsrummet, där vi även gömde oss för dom andra sen. Sjukt svårberättad historia och jag är så dålig på att återberätta saker så det blir kul så jag skippar det!
Vi tog för övrigt 2kg (eller det kanske var pounds, vet inte riktigt) i såndär.. när man trycker fram armarna, tror det var en axelövning. Den tog emot rejält, men vi är ju rättså biffiga så det är ju chill såklart

Hallå eller!

Idag slutar jag skolan 16:40, vilket känns ungefär såhär (bild). ÅÅÅH nej det känns inte alls sådär.. det suger, alltså på riktigt! Min senaste dag förra terminen var 14:40 och då var jag dessutom ledig varje onsdag. Nu vill jag typ ta självmord, jag pallar verkligen inte! Detta är också ett såntdärnt tidsinställt inlägg, för jag hinner fasen inte med bloggen på vardagarna, och jag har redan tröttnat på att blogga.. Men jag ska försöka lära mig att mobilblogga ordentligt (som det ser ut nu så blir rubriken och texten samma sak när jag mobilbloggar, och jag fattar inte varför), och när jag listat ut det så kanske det blir lite roligare att blogga igen. Fan vad lättroad jag är. Men vi hörs senare!

Jonna - sikken buse

En morgon camade jag med Jonna på MSN samtidigt som vi pratade i telefon, och hon skrattade sanslöst åt mina miner.. Jag förstod inte riktigt varför, för jag gör ofta miner så hon borde ju vara van! En stund senare skickade hon en bild till mig på MSN, och då förstod jag, eheh. Hon hade alltså print screenat mina miner och sparat bilderna. FINT! Eftersom jag har sådan oerhörd självdistans så tänkte jag att jag lika gärna kan bjuda mina fina läsare på ett skratt!

BBT & nagellack på de

blek jag vek(t)
Kollar på the big bang theory och målar naglarna, aaamen det är fint alltså! Engelskan är inställd imorn, vilket innebär sovis för min del! nej jag är inte skelögd egentligen :(

Dag 12 – I min handväska.

Då var det alltså dags för ännu ett av dessa aningen ointressanta inlägg, men vem vet, det kanske finns någon som bryr sig?
Nu har jag ju egentligen en ny favoritväska så den här kommer väl inte användas lika flitigt, men det här har ändå varit min älskling for some time så att säga, så den fick vara med ändå!
Innehållet varierar ganska mycket, och jag packar alltid om innan jag går någonstans så jag ska veta att allting är med! Men detta finns nästan alltid med:
1. Necessär med det vanliga sminket
2. Minst en toffs
3. x antal hårspännen
4. Parfym
5. got2b 2 sexy hårspray
6. Min favoritkam, som dock gått av på mitten
7. ACO fuktkräm
8. Nagelfil och ev. nagellack
9. Hemmanyckel, om jag inte har den i jackfickan
10. Tandborste (man vet ju aldrig vart man hamnar!)
11. Mjukisbyxor, alltså jag måste ha något att fylla ut med för det fult när väskan är för tom, haha!
12. Tuggigum, om det inte finns i jackfickan
13. Fritidskortet och skolkortet
14. Plånboken, dock är den oftast tom </3 ehehe
15. Lypsyl av något slag
Ibland tar jag med mig mobilladdaren med, men batteriet håller ganska bra så det brukar vara chill!

Consumables

Tights och hårspännen är förbrukningsvaror, helt seriöst. Tights går sönder på 1-2 månader och hårspännen använder man en gång, sen är dom borta!
Jag köpte även något slags specialschampo och specialbalsam till mitt hår som är fucked up, och en vårdande kräm/gelé till hårbotten. Och försvarets hudsalva, liiiiivet ♥
____________________________________________________________________________________

Fika med mami!

Idag har jag bara haft 2 lektioner, så jag slutade 10:45 och efter skolan drog jag till A6 och mötte upp mami för en fika och sen gick vi och kikade i lite affärer!
jag brukar inte äta såhär mycket.. (jo, det brukar jag visst)
därja!
Jag köpte inget speciellt, men jag gör ett inlägg till ändå, bara för er skull. Tacka mig!

Dag 11 – Mina syskon.

Man kan egentligen säga att jag har 2 halvsyskon och 3 låtsassyskon. Min mammas sambo/fästman har nämligen 3 barn, men ingen av dom bor hemma så dom räknar vi bort! Mina två halvsyskon är min storebror Erik som är på mammas sida, och min lillasyster Ella som är på martins sida. Erik fyller 22 år den 8 December och Ella fyller 7 den 14 Mars. Nu när jag ska presentera dom så säger jag ju att de är mina halvsyskon, men jag räknar liksom båda som mina helsyskon, det känns mer naturligt!
Erik.
Den här pojken har mobbat mig sen den dagen jag föddes. Aldrig fick jag vara med och leka med hans bilar, och han snodde alltid min cykel och körde sönder däcken </3. Han kom alltid först när vi tävlade om vem som kunde byta om till pyjamas snabbast, och när jag klättrade in i hans bokhylla (jag var typ mindre än ett år) så stängde han in mig (dock tyckte jag ju att det var hysteriskt kul, men ändå). Haha, nejdå, det har väl inte alltid vart han som vunnit, jag vill minnas att jag knäade honom ganska rejält mellan benen en gång. ehehe. Sånt som händer!
Vi är inte speciellt lika, ibland undrar jag om någon av oss är adopterad. ehe nej då, skojar bara!
Sjukt gammal bild på oss!
Nyår 10-11
Min bror är för övrigt väldigt snäll mot mig vanligtvis, han ställer nästan alltid upp på att hämta om jag inte kommer hem någonstansifrån. Den gången jag känt som mest att han har offrat sig var när jag somnade på nattbussen en gång och missade att gå av.. och hamnade i Nässjö klockan halv 4 på natten. Det var inte jättemysigt, men storebror kom och räddade mig som tur var :)!
_________________________________________________________________________________________
Ella.
Min syster är ett riktigt busfrö, när vi leker skola så vill hon alltid att jag ska skälla på henne och ge henne kvarsittning. Det är ganska konstigt.. haha! Men hon är sjukt smart måste jag säga, även om hon inte riktigt förstår det själv alltid. Hon vinner alltid över mig på memory (med det är bara för att jag har dåligt minne, annars skulle jag vunnit), och en gång har hon till och med vunnit över mig i schack. Jag vill inte gå in på mer detaljer på den punkten utan går vidare med att berätta två roliga grejer som jag aldrig kommer glömma.
En gång bakade hon och Valli (hennes mamma), och Valli var på jättebra humör. Ella sa: mamma, jag har aldrig sett dig såhär bakfull innan!
En annan gång, när jag och Ella skulle baka, så skulle vi vispa ägg, och hon började rota fram elvispen. Jag sa åt henne att vi skulle vispa för hand.. men hon tog det lite för ordagrant, för en minut senare ser jag henne med händerna i äggkletet. "Vad göööör du?!", "Vadå, du sa ju vispa för hand?". Fin misstolkning därja!
Dör lite på dom här bilderna, så jäkla söta!
Ellas julklapp till mig :')
Så, det var väl typ det :)!

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Hela outfiten är från Gina, believe it or not!
Jag har världens längsta ben och jag är grym på att stå på händer

Råkokat ägg

Hej igen! Jag har länge gått och funderat på hur ett ägg skulle beté sig ifall man skulle få för sig att kläcka det direkt i kokande vatten, så det fick bli min sysselsättning idag efter skolan (nolifer? nerrå). Eftersom jag ville ha något att jämföra med så provade jag först att kläcka ett ägg i vanligt kallt vatten.. ingenting hände. Sen blandade jag med en sked, och då såg det ut såhär

Det var inte så mycket action, så jag gick vidare till att istället koka upp vatten och sen kläcka i ett nytt ägg. Först såg det ut som om ingenting skulle hända, men sen började äggvitan vitna. Jag förväntade mig att hela ägget skulle falla samman, men det höll faktiskt ihop sig ganska bra! Först såg det ut lite som en vit version av Dödsätarna som är med i Harry Potter-filmerna, kolla själva!
När det hade gått några sekunder så blev jag rastlös så jag försökte fiska upp skiten
Sen tog jag upp den. Och dissekerade den.
SÅÅÅÅÅÅ nu har du läst en massa onödig skit! Svar neej jag smakade inte, det såg inte så nice ut så jag hoppade det!

Saga stylar min Iphone, ohyes!

Jag vet inte riktigt vad som är felet med Saga, hon kom hem från Kina/Malaysia nyligen, och igår när vi fikade så hade hon med sig en massa presenter! Fullständigt galen, men jag tackar och bockar! :)
Detta mobilsmycket var lätt coolast, och i morse kom jag på att han ska få heta Kim, hahaha :'D
Sen fick jag även dom här två Iphoneskalen, sjukt snygga!
och sen till det bästa...
Ytterligare ett Iphoneskal, fast med blingbling, och en högtalare till Iphone/Ipod/USB/något slags minneskort, hur coolt?! Högtalaren är dessutom illrosa, precis som min kamera var (R.I.P), och ljudet är awesome!
Den sista bilden var jag tvungen att ta med webcamen, för jag kämpade i över en timme med att få på Hard case:t (vilket säkert bara hade tagit 40 minuter om jag inte hade råkat sätta det upponer först, haha), och sen kom jag på att det skulle bli svårt att ta kort på det med Iphonen! ehehe. Idag har jag för övrigt kokat ett ägg utan skal, alltså kläckt ett rått ägg i kokande vatten i princip. Visar hur det blev snart!

Hallå! Fräsch & nyvaken at your service

Nu tänker du att jäklar vilken morgonfrilla bruden har. Helt rätt. Den påminner faktiskt lite om Bläckvard i Svampbob (jag trodde han hette Bläckvadd, men if google says Bläckvard, then Bläckvard it is).
Men Bläckvard är ju alltid arg, och det är ju inte jag såklart!

Dag 9 – Min tro.

Det där med vad man tror på är så självklart för en del, men jag tycker det är skitklurigt. När jag var liten var jag inte mer kristen än att jag var döpt och dittan och dattan. När jag började på högstadiet blev det mer "aktuellt" eller vad man ska kalla det, jag började åka på tonårsläger till Gullbranna och kände mig kristen på riktigt, jag kände att det verkligen fanns något att tro på, även om jag inte kunde sätta fingret på exakt vad det var. Nu det senaste halvåret/året har jag blivit lite tveksam, jag känner att jag har glidit ifrån allt det där och jag vet inte riktigt vad jag tror längre, så jag känner mig inte helt förtjänt av att kalla mig själv kristen. Jag är övertygad om att det finns något, men sen om det är Gud eller Allah eller Jahve eller Buddah kan väl liksom inte jag veta. Det är för mig bara ett namn på det vi inte riktigt kan förklara. Jag fikade som sagt med Saga idag, och vi kom fram till att vi båda tror på någonting, eller någon, eller någon kraft eller något sånt, men vi visste inte riktigt vad vi skulle kalla det. Jag har alltid irriterat mig lite på att alla såna där Gudsbilder är manliga, men samtidigt kan jag erkänna att ett tjejnamn aldrig skulle passa. Vi insåg att enda lösningen var att döpa den här något/någon till ett namn som var både för tjejer och killar, och efter en stunds funderande kom vi fram till att Kim var det som passade bäst. Nu låter detta jätteoseriöst och inte alls övertygande, och jag vet liksom inte alls hur jag ska förklara vad Kim är för något, för jag vet ju inte ens själv. Men jag känner inte heller att jag måste veta, inte just nu i alla fall. Men jag kan ju återkomma ifall jag kommer på något framöver!
Jag tyckte att dom här bilderna passade rätt bra in på temat, de är från nyårslägret i Ralingsås 08-09.

Jessica StönarN Mauboy..men det gör inget, för låtarna är grymma ändå!

Jessica Mauboy feat. Iyaz - Like this
Jessica Mauboy feat. Ludacris - Saturday night
Jessica Mauboy feat. Jay Sean - What happened to us?

mmmmmmmmgatt!

Ska snart iväg och fika med denna parveln, nämligen Saga, juuussteee! Dom understa bilderna har ingenting med någonting att göra, jag ville bara visa mina skills på ishockey.

Dagens outfit - Party edition

Satsar på en lite mer uppklädd outfit idag eftersom det blir fest.

Kläder:
* Helskodda ridbyxor som sitter lite lösare än dom borde
* Svart neutral tisha
* Vita strumpor och blåa flipflops på det
Accesoarer (det stavas så, jag googlade)
* Brun häst, den heter River
* Blått grimskaft
* Grimma, lånad av River
Frisyren:
* Axellånga strimmor av flötigt hår och en bena som inte är där den borde vara
Hur man åstadkommer frisyren?
Låt bli att tvätta håret på 1 vecka eller 2. Alternativt sov med en flötig stekpanna som kudde 1-2 nätter. Har du inte tid att vänta så länge? -doppa huvudet i smörpaketet, handdukstorka och styla efter behag

Linda 18 år ♥

Igår fyllde den här lille busen 18 år, och idag taggar vi för att fira henne ordentligt!
Hunden heter Hugo, glöm inte det!
Jag glömmer aldrig första gången jag träffade Linda. Det var första dagen i 7:an, vi skulle på cykelutflykt och jag var ny i klassen. Linda och jag cyklade jämte varann hela vägen och vi snackade om de mest obetydliga sakerna i världen. "Har du några husdjur?", haha! :') Älskar dig bruden, du är awesooome! ♥

Bara så ni vet

Heej bloggen! Jag var i Bankeryd igår. Det kändes ungefär såhär
hihihihi (:
Heejdå bloggen!

Dag 8 – Ett ögonblick.

Min kompis Conny.
Jag fattar inte riktigt vad som menas med "ett ögonblick", men chansar på att dom menar ungefär såhär
Äsch jag vet inte, men den här bilden diggar jag i alla fall. Foto och redigering: Linda Ström! Fast det är ju mitt öga, så lite min förtjänst med! eheehe

Dag 7 – Min bästa vän.

Jonna Jåni Störbäck.
Hon är verkligen kvinnan i mitt liv.
Jonna är 16 år, hon är 1 år yngre än mig, men enligt henne så är jag bara 4 månader äldre. Det gör ingenting att hon tror det, för det är bara gulligt :). Jonna fyller år den 9 april, och det är också helt OK för mig.
Min vän var ganska påstridig när hon gick i mellanstadiet. Hon försökte tvinga mig att hoppa studsmatta med henne när hon fick syn på mig för första gången.. galen tjej, tänkte jag. Jag ville inte hoppa studsmatta med Jonna, för jag hade rosa strumpor på mig, och det tyckte jag var pinsamt.
Första gången jag var med Jonna så sov jag över hos henne.. det är ett annat exempel på min påstridiga väns påstridigheter. Jonna blev lite rädd för mig efter våran sleep over, det visade sig nämligen att jag hade pratat en massa i sömnen. Det var också lite pinsamt tyckte jag.
Sådana var vi, jag och Jonna. Hon var påstridig, och jag bara skämdes.
Numera är Jonna är inte alls så värst påstridig, och jag skäms nästan aldrig. Det är lustigt det där, hur man kan förändras så fruktansvärt mycket utan att egentligen lägga märke till det.
Jonna och jag passar som korven i brödet. Jag är brödet, och Jonna är en smarrig Bratwurst.
Den här bilden är från sommaren 2009 tror jag, jag och min kompelompis fick för oss att åka lite tåg.
Jonna är ärlig mot mig, på ett snällt sätt, det gillar jag. Hon säger till mig när jag har fula kläder, inte för att jag ska ändra på mig, utan för att jag ska veta vad hon tycker. Det är bra tycker jag.
När vi var yngre, när Jonna gick i 6:an/7:an, så var hon lite utav en pussy. Den saken som gjorde Jonna till en pussy var att hon nästan aldrig sa nej rakt ut. Hon liksom införde ett eget uttryck som betydde nej. Om hon sa "jag vet inte om jag orkar göra det", så menade hon att hon inte orkade det överhuvudtaget. Och om hon sa "jag vet inte om det är en så värst bra idé", så menade hon egentligen att det verkligen var en jättedålig idé. Jonna sa att hon inte visste, men egentligen visste hon. I början fattade inte jag Jonnas språk, så jag fortsatte tjata om att det visst var en bra idé. Men sen fattade jag, och lärde mig att när Jonna sa att hon inte visste, då var diskussionen slut.
Det här är nog den snyggaste bilden jag någonsin sett. Haha!
Min vän och jag. Jag och min vän.

Dag 6 – Min dag.

Jag tvivlar på att någon av er bryr er om vad jag har gjort idag, så jag tar det bara i stora drag. Det handlar mest om hamstrar.
Dagen började med att jag försov mig och fick stressa, men det är luuugnt för jag stressar alltid!
Sen skulle vi ju då hälsa på min morbror och hans tjej (jag trodde det skulle vara hela släkten, men det hade jag fattat helt fel). I bilen sjöng jag (jättehögt) till världens bästa låtar av världens bästa band. På min brors bekostnad.
Allting var frid och fröjd, men sen skulle jag hålla i Beppe (Gretas marsvin), men den lille killen hade inte rastat kobran på ett tag, så han fick för sig att göra det. På mig. Det såg ungefär såhär
Min första reaktion blev ilska
Sen ville jag hämnas, och funderade på om jag skulle strypa Beppe med mitt nyckelband
Men sen kom jag på att Greta förmodligen skulle bli arg på mig då, och det ville jag ju inte
Så jag bestämde mig för att förlåta Beppe, för han hade ju faktiskt sagt förlåt.
Sen åkte vi hem, och snart ska jag möta Johansson och ge honom pengar och lite, och sen ska jag gå hem och skypa, och sen ska jag göra min minnesträning, och sen ska jag kolla på Big Bang Theory och sen ska jag sova. herråååå :)

Släktträff here I come

Bilden är från igår när jag hade den inte så fina rosetten på mig. Den kastade jag i en skål med Tom & Jerrykex (sant, jag lovar!)
Tjatja bloggen! Egentligen har jag jättebråttom för vi ska snart dra till Huskvarna, men eftersom jag är så stolt över att igår ha överstigit 100 unika läsare för andra gången någonsin så tänkte jag bara passa på att skryta lite innan vi sticker. Så, då var det gjort. Ni anar inte hur NICE det känns! :D uhlallaaaaa herrå, hörs sen!

Åker nattbuss, känner mig überball!

img_0323 (MMS)

Åker nattbuss, känner mig überball!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Det här känns lamt. Det finns ju massa typer av kärlek! (Nu försöker jag vara seriös (och samtidigt låta smart)) :
Jag skulle vilja påstå att det är sjukt svårt att definiera kärlek. Det finns ju dels kärlek i form utav familjeband och släktskap, men givetvis även den sortens kärlek riktad åt vännerna och pojk-/flickvännen. Att man älskar sin familj är för de allra flesta en självklarhet, något som tas för givet. Familjen har ju alltid funnits där, och de har ju känt dig i hela ditt liv (om man inte har småsyskon då, för dom har ju bara känt dig i hela sitt liv. (haha, nu blev det oseriöst igen, sorry.).
Kärleken till en vän tycker jag känns mer osäker. Man kan inte ta en vän för givet på samma sätt som man ofta gör med sin familj. Jag skulle säga att kärleken till en vän måste vårdas för att upprätthållas, och det handlar främst om att bara umgås. (jag tar dock Jonna ganska mycket för givet, men hon är ju practically family :)
Vad gäller kärleken till pojkvännen så kan jag väl först och främst säga att jag inte har någon för tillfället, och det skulle vara en lögn av mig att påstå att jag vet allting om den här typen av kärlek. Jag tror allvarligt talat att man måste vara 67 år och lyckligt gift för att veta helt säkert. Men det jag vet är att man som kär är väldigt sårbar. Enligt mina egna erfarenheter så bygger det till en oerhört stor del på tillit till den andre. Kärlek är på ett sätt att ge den andre alla möjligheter i världen att såra en, och samtidigt lita fullt ut på att denne inte ska göra det. Och det är jävligt läskigt.

Dagens Lookalike (Look and Like, lol vad trodde du det stod?)

När du läser detta så befinner jag mig i B-ryd. Det galna folkets stad. Jag är kung på tidsinställda inlägg förstår du!
Till vänster: En fot från en skyltdocka. Mera känd som foten.
Till höger: Min fot. Mera känd som Ellens fot (med Ellens mammas strumpa på)
Foten bor i Bankeryd, eller den gjorde det förr i alla fall. Den är signerad av Liquid Ham, och den tillhör(de) Otto & Co. Liquid Hams märke är en skinka med ben, men första gången jag såg det så trodde jag det var en fisk. Sen kom jag på att det i och för sig var ganska rimligt att det var en skinka, för ham betyder ju skinka.

Nu ljög jag igen

Neej jag köpte inte chinosen på pressbyrån, din dryge..

Dear tisha, I love you

Dagens frukost på sängen blev tishan och ett par brallor jag beställde från Junkyard för ett tag sen. Byxorna var.. jag vet inte hur jag ska formulera det... JÄTTESTORA! Alltså jag driver inte när jag säger att hela min familj hade fått plats i dom! Jag tänkte att jag kunde vika upp benen några decimeter.. men efter ett tag insåg jag att det spelade ingen roll hur lagom långa de blev, dom gled ju ändå ner till knäna när jag tog ett steg.
Men i alla fall, tishan är min nya älskling
Ja, jag har 2 klockor. Erkänn ballt? Jag kom på det själv!
Här ser man även lite av baggy-chinosen jag köpte i förrgår på pressbyrån. Så jäkla nöjd!

Jag gillar, du gillar, alla gillar

Ring - Jag vet, den är asfin
Ring - Jag vet, den här är också asfin
Rosetter till håret - Dom här var inte så fina, men jag var tvungen att köpa dom för Lejla sa att dom var fula
Piercing till den viftande näsborren - den kommer göra såhär ont att sätta i. (jätteont) aj.
Väska - bilden är inte tagen på tåget. (jo det är den visst)

3D-glasögon har aldrig varit snyggare

Jag tänkte att dom jag inte kände på bion ville vara anonyma.. så dom fick vara det! ehe
Jocke & Matte


Därja!

Breaking Benjamin - Follow
Dead by April - Promise me
Far East Movement - Like A G6

Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen 3D

Jag, Jocke och Matte drog en impulsbio, och den filmen som passade bäst tidsmässigt var Narnia så det fick bli den! Fråga mig inte hur filmen slutade, för det vet jag inte. Nej jag somnade inte, men jag var tvungen att gå typ 20 minuter innan filmen var slut för att inte missa tåget. Älskar Forserum. Inte.
Det blev även en sväng på stan och jag införskaffade mig en fet ring, en väska, en näspiercing & två rosetter till håret. Jag har fotat grejerna, och även en skiitsöt ring jag köpte igår, så det kommer upp imorn :)

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Sjukt ointressant information, men jag delar gärna med mig!
Jaa, jag utnyttjade mina skills i paint, och lyckades rätt bra om jag får säga det själv!
Det kanske verkar som att jag har ätit lite (det tycker jag det verkar som i alla fall), men jag kan meddela att frukosten var enorm och bestod av en sisådär 4 (kanske 5, jag glömde räkna) rostade mackor, sådan är jag, dendär Ellen! Dock hade vi ingen Barba-brödrost..
Sen vill jag gärna förklara mig vad gäller Mc Donalds-kapet, vi var liksom på stan, så vad gör man? och godiset.. ehhee, vi var på bio, så ja, vad gör man? Jag kan svara själv: Man köper en Chicken wrap på donken och lösgodis på tutti frutti!

FYI

Det här kan vara världens sämsta bild, men nu ser ni i alla fall lite av kläderna jag köpte igår!
Hej förresten!
Idag ska jag till Jönköping med Mattias och Joakim, ifall någon liten själ kände för att veta (:
Angående bilden så kan jag ju passa på att säga att mitt rum inte brukar vara så här stökigt. Det brukar vara värre. Men nu var det ju så att Lisa sov över i helgen och jag har liksom inte orkat bädda bort sängen hon sov på, så jag har inte kunnat stöka ner så mycket för jag har liksom inte fått plats! Men vi hörs ikväll! Heido!

Farväl Bettan ♥ (smaskar i skype)

Idag far Jonna till Barca, alltså Barcelona, alltså Spanien med ett n.
Jag kommer vara helt mobbad </3 ,
Nu sitter jag i skype med biffen P och lille parven Jonna. Vi tar farväl, för från och med imorn kommer vi inte se Jåni på en vecka. Jonna klagar när jag smaskar julskinka i micken, skype är mitt liv!

Skype:arN!

Jag, Ellen Einarsson, har skaffat skype! Så nu tycker jag att alla ska adda mig, jag heter inget mindre än EllenGibbarN!
Känner mig rättså damn grym!

TJA! Jossan här!

Idag var jag ju i stan som sagt, och på hemvägen kom jag och Jonna på världens grej. Jonna heter ju för fasen Elisabeth i andranamn.. DVS BETTAN! hahhahahahhah så jäkla kul! Jag skämdes lite med tanke på att jag känt mänskan i 4,5 år utan att komma på detta roliga faktum. Men Jonna har ju förbaskingen känt sig själv i nästan 17 år utan att komma på det, så i så fall ligger jag ju ordentligt mycket i lä på skamselpunkten.
Men hur som helst! Jag är drygt 700kr fattigare om man inte räknar med fritidskortet och Junkyard, men SHIT vad mycket jag fick för det! Tyvärr så gick min kamera sönder på förra klassfesten så bilder blir svårt. Men ska försöka fixa imorn! Jag lyckades iaf ta några bilder på brillorna:
Sjukt nöjd, trots att jag är ca 1,5 år efter trenden. Så att säga. Men det är heelt OK ibland. Ååh jag vill jättegärna visa er resten av grejerna! Men jag jobbar på det!

Det blev 3 låtar, lyllos dig!

P!nk - F**kin' perfect
Yellowcard - Fighting
Relient K - My girl's ex-boyfriend

Glader är vad jag är!


Halli Hallå!
Idag är jag glad (därav rubriken), och det känns götttt! För det första så väcktes jag av ett mycket trevligt samtal av min kära mor som meddelade att jag idag kommer att få fritidskortet /lyckligastistan. För det andra ska jag idag till stora staden Jönköping med min lilla vän Jåni för att fika och kolla lite :), det blir fint! Och för det tredje så hade mamma dragit ut massa sladdar till våran rauter igår kväll för att min bror skulle stänga av datorn, och jag, snillet själv, lyckades nyss lista ut hur man fick igång internet igen! Så jäkla gött! Och för det fjärde så har mina kläder från Junkyard kommit idag, men mami har inte hämtat ut paketet än så det får vi ta en koll på senare!
För det femte så har jag hela 4 prenumeranter via bloglovin, vilket också känns fett! Jag kommer såå bli känd..
Angående bilden.. jag vet inte varför, men jag gör alltid miner, det bara blir så.. men det kan ju vara lite trevligt det med :).
Nu måste jag börja fixa mig lite smått så vi kommer iväg någon gång, men vi hörs sen! Jag har ett tidsinställt inlägg med en av världens bästa låtar som kommer upp sen, bara så ni vet :)

Dag 3 – Min förälder.

Jag och mami för en massa år sedan.

Min mamma är verkligen bäst (jag vet att alla säger så, men min är verkligen bäst på riktigt!). Ibland bråkar vi, men oftast gör hon som jag vill :) haha nejdå, men det lustiga är att vi är så sjukt lika ibland (inte utseendemässigt)! Och ännu lustigare är det faktum att jag inte riktigt insåg det förrens för bara några veckor sedan, när jag fikade med mami, Johan och Markus. Jag beter mig exakt som henne, hon är precis lika galen som mig och hon är en riktig teaterapa så det är inte så konstigt att jag beter mig som ett psykfall emellanåt.
Min kära mor är dock inte så väldans förtjust i tacos, vilket jag aldrig kommer att förstå mig på. Jag är väl inte riktigt lika fanatisk i tacos som tacoguden Hanna, men det är ändå en av Guds gåvor till mänskligheten!
Sååååååå, nu vet ni en massa! Förutom namnet då, men alla känner min mamma ändå så det kändes som onödig fakta (hennes åsikt om tacos är ju mycket mer nödvändig att veta). ehehehe (:

5 anledningar till att inte välja natur

1. Det enda du tänker på när du lockar håret är dubbelsträngade DNA-spiraler
Erkänn att det är lite mindfucking..



2. Du tvingas att se entusiastisk ut när du rotar i gegga och letar kryp på exkursionerna för att ditt betyg inte ska bli lidande
Här har ni mig och Maria med perfekta pokerfaces (Maria skulle kunna anstränga sig liite mer för att dölja tristessen)



3. Ordet delta betyder för dig skillnad eller förändring och betecknas med en triangel, medan det för alla andra är en synonym till ordet medverka.


4. Du får under din utbildning se en helt annan sida av till exempel kräftor, fiskar och illrar, nämligen insidan
Här är ett collage av när vi dissekerade Sebastian och Blunder, det fick mig att må väldigt dåligt (refererar till den mittersta bilden)




5. Du kan aldrig dölja det faktum att du går natur, för skrivknölen på ditt fuck you-finger, som indikerar på det faktum att du pluggat mer än vad som kan anses vara hälsosamt, avslöjar dig
på dirren.



MEEEN! Det finns ju givetvis fina sidor av livet som naturare också, och som studerande på Erik Dahlbergsgymnasiet så måste jag erkänna att dessa väger upp mot de negativa grejorna..

Till exempel så skrattar jag i princip varenda dag i skolan så att jag nästan kissar ner mig



Och sen så har vi också världens bästa Bengan, som till och med kan få biologi att vara roligt (nästan)



Och slutligen kan man ju passa på att nämna att jag har världens bästa klass med, det kanske bidrar liite



Kolla va snygga vi är!


Yellowcard - Light up the sky


Godmorgon alla fina!

Eller ja, jag gick upp för nästan två timmar sedan, men ändå.
Ungefär såhär ser jag ut just nu, jag fick precis reda på att vi ska äta älg till middag idag, hur uttjatat? Vi äter älg säkert 5 gånger i månaden, och det är inte ens såå himla gott! I skrivandets stund äter jag kall tomtegröt (som är hur gott som helst), och smider elaka planer på att dra en fuling och beställa pizza bara för att reta mamma. Men det är ju dyrt, och kallt ute, och långt till pizzerian (Nu tänker Johan Olsson att Guuud vad roligt att Ellen har långt till pizzerian, för hon bor ju i Forserum!). Men en kebabpizza med stark sås hade ju varit, nae, jag finner inga ord.
Såna här viktiga saker diskuterar jag och Jonna på Facebook, mat ligger oss (mig) varmt om hjärtat.
NAAEJ, jag hinner inte ens publicera innan maten är klar. Men ååh, vi hörs sen, klyftpotatis here I come!

Dag 2 – Min första kärlek.


Det här är ett tidsinställt inlägg som jag gjorde för x antal dagar sedan. Dessvärre har min syn på saker och ting ändrats radikalt sedan dess, och skulle jag skrivit den här texten idag så hade den inte alls varit lika positiv. Men jag tycker att det kan få stå kvar ändå, för när jag väl skrev det så menade jag det. så fel man kan ha.




Paramore - Feeling sorry

"the worst part is that this, this could be you"

Nyårskyssarna - Känsliga tittare varnas

Haha, nejdå, Men se så söta vi är!

Nyår 10-11

Alla diggar bilderna till tusen!
Lisa, Jåni & jag :)
Jag, Jonna, och Lisa gjorde i ordning oss hemma hos mig, och tog (som ni ser) sjukt många posebilder i min säng av alla ställen på jorden, haha! På den nästsista bilden har ni även min kära mor (:

Efter detta drog vi till kvällens första stopp, nämligen Marcus Johansson, där middagen var =)
Johanssons kissemiss diggade ölkartongen!
Patrik hade gjort i ordning en massa snapsvisor, klockrent! :)
Linda, Moa, Lisa & jag öser!
Älskar den här bilden, Mikklo ser arg ut, Isak ser överlycklig ut, Marco spänner sig aset och Andersson ser bara nyfiken ut!
Det kördes även beerpong, här var det jag och Marcus mot Moa och Isak!
Denna otroligt snygga bild får avsluta bildmaratonet, ehe! Efter Johansson drog en del en sväng till Amanda. Jag hann dock bara vara där i några (ytterst trevliga) minuter för sen bar det av framåt för att fira tolvslaget med resten av Forserum! Efter det drog vi till Johansson igen, och kvällen avslutades med en fin övernattning med Lisfis! :)
Fint folk, fin kväll, livet är fint. :)

Årets lesbiska nyårspussar kommer upp inom kort, så håll utkik :)!

Dag 1 – Presentera mig själv.

Haha, herregud vad fyndig jag är.. ibland undrar jag hur jag orkar..
Men hursomhelst, Ellen Einarsson, vad kan man säga om mig?
Jag är 17 år och 17 dagar gammal. Ibland frågar folk varifrån jag kommer, och då tycker jag det är sanslöst kul att säga att min farmor är från Finland. Då blir folk osäkra för de antog att jag var från något lite mer spännande land eftersom mina ögon är så bruna så bruna, och eftersom mitt hår är så brunt så brunt. Då skrattar jag lite åt folk för att de är så tröga. Sen säger jag till folk att min farfar är från Egypten, och då skrattar folk och säger "haha, jag menade väl det!". Då tror folk att jag lurades med att min farmor är finsk, men det gjorde jag inte.
OMG, vad jobbigt allt blev, det jag egentligen ville säga var att jag är 25% finsk och 25% egyptier. Så.
Jag skulle väl beskriva mig själv som en relativt oseriös person. Fast jag kan ju såklart vara seriös också, men ju mer folk som är runt omkring mig, desto flummigare blir jag. I princip. Uppmärksamhet är min drog kan man väl säga, fast det klingar ju rätt negativt så det är bara okej när jag säger det.
Jag bor i Forserum, som ligger ungefär 20-30 minuter från Jönköping, och har bott här i 4 och ett halvt år. Innan dess bodde jag på Öxnehaga (Huskvarna), och jag har även bott ett halvår i Norrköping när jag var mindre.
Jag går NV på Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping, så jag är ett riktigt smart ass! Nej jag skojar bara, ärligt talat så är min allmänbildning... hur ska man förklara? obefintlig? Ja, så är det nog, jag har alltid varit rädd för nyheterna (whuups, det tar vi dag 26!), så det har bara blivit så att jag inte riktigt är med på noterna.
En sak som man borde förstå vad gäller mitt sätt att fungera är att jag inte under några som helst omständigheter förstår mig på skämt, ironi, sarkasm eller överdrifter (om det inte är jag som skämtar eller överdriver). Nu ljög jag lite, för i vissa övertydliga fall förstår jag, men i regel så fattar jag inte alls att personen/personer i fråga driver. Så, nu vet ni. :)
Nu blev det svårt att komma på mer, så jag tycker vi nöjer oss där!

Listan för dig (mig) utan liv.

• Dag 1 – Presentera mig själv.
• Dag 2 – Min första kärlek.
• Dag 3 – Min förälder.
• Dag 4 – Det här åt jag idag.
• Dag 5 – Vad är kärlek.
• Dag 6 – Min dag.
• Dag 7 – Min bästa vän.
• Dag 8 – Ett ögonblick.
• Dag 9 – Min tro.
• Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
• Dag 11 – Mina syskon.
• Dag 12 – I min handväska.
• Dag 13 – Den här veckan.
• Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
• Dag 15 – Mina drömmar.
• Dag 16 – Min första kyss.
• Dag 17 – Mitt favoritminne.
• Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
• Dag 19 – Detta ångrar jag.
• Dag 20 – Den här månaden.
• Dag 21 – Ett annat ögonblick.
• Dag 22 – Det här upprör mig.
• Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
• Dag 24 – Det här får mig att gråta.
• Dag 25 – En första. 
• Dag 26 – Mina rädslor.
• Dag 27 – Min favoritplats.
• Dag 28 – Det här saknar jag.
• Dag 29 – Mina ambitioner.
• Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Presentation av mig själv kommer upp vid sisådär 15:00 skulle jag tro :) Stay tuned!


RSS 2.0